reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trzymam kciuki za Ciebie!!!
Wczoraj przechodziłam to samo, dziś zrobiłam bete i się potwierdziło, ale zacznę się cieszyć dopiero po ginekologu. Niech potwierdzi, że jajo zagnieździło się w odpowiednim miejscu. Wowczas zacznę skakać ze szczęścia :)
Dziewczyny którym się udało - kiedy powiedzieliście rodzinie? Mamie, rodzeństwu etc. ?
U mnie wiedzą tylko rodzice i tesciowie. Powiedzieliśmy jakoś tydzień po pozytywny teście i 3 betach. Z tym informowanie wszystkich chcemy zaczekać do maja. Chyba, że prędzej będzie widać.

reklama
witam serdecznie dziś mam14dc :) wiecie co mi się snilo?? masakra dziś mnie meczyly sny erotyczne ha ha :) pamiętam ze jak zaszłam w ciaze z mlodsza corka tez miałam takie sny czyzby to był znak?? @ma przyjść 8 marca akurat na dzień kobiet:) ciekawe czy przyjdzie jak nie to będziemy testować :)

Trzymam kciuki za Ciebie!!!
Wczoraj przechodziłam to samo, dziś zrobiłam bete i się potwierdziło, ale zacznę się cieszyć dopiero po ginekologu. Niech potwierdzi, że jajo zagnieździło się w odpowiednim miejscu. Wowczas zacznę skakać ze szczęścia :)
Dziewczyny którym się udało - kiedy powiedzieliście rodzinie? Mamie, rodzeństwu etc. ?
U mnie rodzina od razu. Wiedzieli że się staramy. Znajomi dopiero jak minął termin @ (test wyszedł pozytywny 6 dni przed terminem @) i beta już była wysoka. Teraz wiedzą wszyscy bo od 7 TC wymiotowałam i miałam nudności więc nie przyjmowałam klientek z tego powodu.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

U mnie rodzina od razu. Wiedzieli że się staramy. Znajomi dopiero jak minął termin @ (test wyszedł pozytywny 6 dni przed terminem @) i beta już była wysoka. Teraz wiedzą wszyscy bo od 7 TC wymiotowałam i miałam nudności więc nie przyjmowałam klientek z tego powodu.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Teraz ja walczę z nudnosciami. Od 4 dni jadę na bulkach z masłem i gorzkiej herbacie. Nudności trzymają mnie cały dzień ani na chwilę nie chcą odpuścić. Chyba ten 7tc taki musi być bo jutro właśnie zaczynam.

Teraz ja walczę z nudnosciami. Od 4 dni jadę na bulkach z masłem i gorzkiej herbacie. Nudności trzymają mnie cały dzień ani na chwilę nie chcą odpuścić. Chyba ten 7tc taki musi być bo jutro właśnie zaczynam.
Ja w pierwszej ciąży zaczęłam w 4 tc...
Także tutaj miałam o tyle dobrze że zaczęły się prawie miesiąc później. I poszły wcześniej. Bo od tygodnia zaczęło puszczac. Więc od 14tc można powiedzieć że spoko, a z synem męczyło mnie aż do końca 16tc.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja w pierwszej ciąży zaczęłam w 4 tc...
Także tutaj miałam o tyle dobrze że zaczęły się prawie miesiąc później. I poszły wcześniej. Bo od tygodnia zaczęło puszczac. Więc od 14tc można powiedzieć że spoko, a z synem męczyło mnie aż do końca 16tc.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Pocieszylas mnie hihi [emoji14]. Może jakoś powoli zacznie się to stabilizowac. Z synem wcale nie miałam mdłości i w tamtej ciąży też. Dziś idziemy na urodziny ciekawe jak ja to wytrzymam [emoji14].

Pocieszylas mnie hihi [emoji14]. Może jakoś powoli zacznie się to stabilizowac. Z synem wcale nie miałam mdłości i w tamtej ciąży też. Dziś idziemy na urodziny ciekawe jak ja to wytrzymam [emoji14].
To tylko pozazdrościć :D mój małżonek stwierdził (nigdy nie chciał więcej niż dwójki dzieci), że jak już będziemy mieszkać w domu i sytuacja finansowa na to pozwoli to może pomyślimy o trzecim. Tylko jak myślę że trzecią ciążę będę się tak musiała męczyć to sama nie wiem [emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hej. Dziewczyny, zrobilam.bobo test i nie ma na nim nic... Takze wczorajszy test to jakis niewypał. To tyle.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

To tylko pozazdrościć :D mój małżonek stwierdził (nigdy nie chciał więcej niż dwójki dzieci), że jak już będziemy mieszkać w domu i sytuacja finansowa na to pozwoli to może pomyślimy o trzecim. Tylko jak myślę że trzecią ciążę będę się tak musiała męczyć to sama nie wiem [emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Faceci, im zawsze łatwo się mówi bo oni nie odczuwają tego dyskomfortu [emoji14]. Mój ostatnio też zaczął snuć plany o trzecim dziecko ale powiedziałam mu że narazie skupmy się na tej ciąży [emoji5].

reklama
Hej. Dziewczyny, zrobilam.bobo test i nie ma na nim nic... Takze wczorajszy test to jakis niewypał. To tyle.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Co to ostatnio z tymi testami jest.... przykro mi ☹. Kiedy masz mieć @? Może to za wcześnie.

Do góry