Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pecherzyki były, ale po trzecim cyklu wprowadziła mi Lamette i tez są pecherzyki. Byłam na monicie u innego ginekologa, bo moja miała urlop. Teraz czekam. Nie wiem czy pękł. Dałam ten cykl a luz. Zobaczymy... co będzie.Mowilam mu, stwierdził ze moze w takim razie jeszcze jeden cykl po 1 tab. No dobrze, czekamy dalej. A jak wyglada sytuacja u Ciebie? [emoji4]
Co za błąd! Przepraszam ale i tak jestem pełna nadzieji że się udało!Ale to nie ja robiłam bete, pomylilas mnie z ktoras z dziewczyn ja tylko sikalam [emoji14]
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna... przytulam. Mam nadzieje, ze szybko się z nimi uporasz. Brałaś jakiś progesteron?Cześć,
nie podczytuję już nawet... Jestem w domu na L4. Torbiele są na obu jajnikach. Miały do 9 cm, teraz 6 cm. Odpuszczam...
Życzę Wam zdrowia i szczęścia :*
Trzymam kciuki [emoji8] postaram sie tak nie spinac. Kiedys musi sie udac [emoji4]U mnie pecherzyki były, ale po trzecim cyklu wprowadziła mi Lamette i tez są pecherzyki. Byłam na monicie u innego ginekologa, bo moja miała urlop. Teraz czekam. Nie wiem czy pękł. Dałam ten cykl a luz. Zobaczymy... co będzie.
Tobie duzo zdrowka i wracaj szybko do staran [emoji173]Cześć,
nie podczytuję już nawet... Jestem w domu na L4. Torbiele są na obu jajnikach. Miały do 9 cm, teraz 6 cm. Odpuszczam...
Życzę Wam zdrowia i szczęścia :*
Trzymam kciuki za Ciebie!!!Powtorze, jeszcze staram sie nie napalać, ale jest ciężko
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom