reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Akurat zauważyłam że każda na początku ciąży rozkłada coś [emoji23]a temp w ciąży 37 stopni to normalna temp. Ja jestem trochę cieplejsza i na USG prenatalnym jak lekarz robił mi USG i dotkną brzucha to pytał czy chora nie jestem [emoji23] a ja mówię że nieee. A on na to że niektóre kobiety w ciąży mają wyższa ciepłotę ciała

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
U mnie było tak samo ciążę pomyliłam z przeziebieniem. Nawet się raz wysmarowalam mascia rozgrzewajaca żeby wypocic te chorobsko [emoji14].

reklama
Zaczynam się martwić 4dzień małpy, a ja juz prawie po. Ostatnio mam tak że 2 dni się ze mnie leje i 2 dni prawie nic. Może już się jajniki wygaszają :confused:

Zaczynam się martwić 4dzień małpy, a ja juz prawie po. Ostatnio mam tak że 2 dni się ze mnie leje i 2 dni prawie nic. Może już się jajniki wygaszają :confused:
Też tak mam przez ostatnie cykle , a odstawialas nie dawno może antykoncepcję? Bo ja odstawiłam pod koniec października i od pierwszej prawdziwej @ mam takie właśnie jak Ty mówisz i podejrzewam, że już tak będę mieć :)

Też tak mam przez ostatnie cykle , a odstawialas nie dawno może antykoncepcję? Bo ja odstawiłam pod koniec października i od pierwszej prawdziwej @ mam takie właśnie jak Ty mówisz i podejrzewam, że już tak będę mieć :)

Właśnie nigdy nie brałam antykoncepcji, zastanawiam się czy tak powinnam mieć czy coś się dzieje. Wybiorę się chyba do gina zapytam, ale z drugiej strony jest lepiej nie mam silnych bóli i łagodniej przechodzę.

reklama
Gratulację !!!
Oby jak najwięcej takich wiesci :)

Między mną a siostra jest trochę ponad dwa lata różnicy i dogadujemy się super, jest moja najlepszą przyjaciółką pomimo że mieszkamy w różnych miastach. Wiadomo za dzieciaka nie zawsze było kolorowo ale mimo wszystko zawsze moglysmy na siebie liczyć.

Migdalove, proszę o dopisanie mnie :)
Kitty89, Kasia, 29 lat, Szczecin
Cykl starań- 7
Następna @-5.03
Dzieci - synek 20 miesięcy

Do góry