reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kurcze odpalam sobie forum a tu tyle cudownych wiadomości :D i nowe domy i ciaze jejku uwielbiam takie newsy :D gratuluje serdecznie! :*

Aaa i z ta ciaza na nowym miejscu to cos w tym jest :) u nas też tak było heh :)
Ogólnie to od września mieszkamy na swoim więc może i u nas sie szybko uda :p

Czy były sobole jakieś pecherzyki? One bardzo szybko rosną, nie załamuj się. Nawet jeśli nie zareagowałeś na clostibegyt to są inne leki. Ja ostatnio miałam w 19 dc. Masz jeszcze trochę czasu. Trzymam kciuki.
@Dagaa11 bardzo mocno trzymam kciuki aby kreska ciemniała! Zdrowia życzę i nie martw się na zapas. Beta super wiec nie ma wątpliwości! Wielkie gratulacje!
A w ktorych dc bralas? Zapytalam gina czy nic nie ma to tylko mi powiedzial ze ani jednego powyzej 10mm... Dziekuje. Pojde w poniedzialek to zobaczymy. Gin zasugerowal zwiększenie dawki na 2 tabl, ale boje sie znowu tej wysypki okropnej.

Dziewczyny przeswietlenie płuc w ciąży. Bezpieczne czy.nie?

Nie. Byłam wczoraj na rtg zęba i powiedziała mi, że punktowe rtg zęba ma bardzo małą dawkę promieniowania i z fartuchem można zrobić, jeśli jest konieczność, ale nad rtg panoramicznym już trzeba się bardziej zastanowić, więc myślę że płuc tymbardziej.

Ja sie najlepiej dogadywalam z bratem o 12 lat starszym bo byl wobec mnie malej troskliwy ;) a ten 3 lata starszy byl wiecznie wredny, klocilismy sie non stop, wiec nie ma reguły ;)

Między mną a moim bratem jest 13 miesięcy różnicy i wcale z tego powodu nie dogadywaliśmy się lepiej w dzieciństwie ;p tak naprawdę zaczęliśmy się dobrze dogadywać, jak się przeprowadziłam... myślę że nie ma reguły ;p

reklama
Do góry