reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ty masz piękne kreski, nie masz czym sie stresować :) robię w Alabie, wyniki są na necie tego samego dnia
Wizyta serduszkowa to musza być niesamowite emocje ❤ będę trzymała kciuki!
Ja właśnie szukałam takiego labolatorium czynnego od poniedziałku do soboty i tylko jedno było i niestety na necie wyników nie wstawiają :( to na pewno! Tym bardziej jak jeszcze nigdy się na takiej wizycie nie było :-D

reklama
W Polsce [emoji14] chodzę do Luxmedu i Medicoveru i nigdy nie miałam problemu żeby dostać skierowanie na betę, nawet od internisty. Mówiłam że mi się @ spóźnia i proszę o skierowanie, a to skierowanie co dostałam teraz to gin kazał mi zrobić betę przed odstawieniem duphastonu bo jeśli byłabym w ciąży to żeby nie odstawiać
A to fajnie że jest taka możliwość zrobić bezpłatnie bo jak czytam ile staraczki robią tych badań to musi boleć po kieszeni [emoji21]

Mam wyniki! Beta hcg 9.3 a progesteron 114.50 :D
Przypomnij mi ktory cykl staran?
Wielkie gratulacje raz jeszcze. :):):):)

Ja robilam progesteron w 27 dc i wyszedl mi wynik 10,350 ng/ml. Ale kompletnie nie mam pojecia czy to dobrze czy zle.
Machnę dziś jeszcze test owulacyjny i spadam do pracy..

Ostatnia edycja:
reklama
5 cykl starań , dziękuję :)
Super:) daj przepis jak wytrwalas do 5 cyklu?
ja po pierwszym przegranym plakalam i jakos mi ciezko bylo nawet tu nie bardzo pisalam te pierwsze dni bo nie moglam sie pogodzic. teraz 2gi cykl i zastanawiam sie czy kolejna rozpacz mnie czeka. Chcialabym to umiec przetrwac bo wewnetrznie czuje ze szybko stad nie uciekne..

Do góry