reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam wyniki! Beta hcg 9.3 a progesteron 114.50 :D
Super! Jeszcze raz GRATULACJE! Faktycznie super przenika Ci do moczu ta beta, bo kreska wczoraj była już wyraźna! Spokojnej i nudnej ciąży:)

A ja zatestowalam, biało, mąż mówi ze jak mocno sie wpatrywać to cos tam widac, zerkniecie? Normalnie pinkow nie robię, tylko Nord testy ale taki byl w sklepie to wzięłam ;) iść na betę?Zobacz załącznik 869732 Zobacz załącznik 869733

Od razu mowie ze ja tam nic nie widzę
A ja na tym pierwszym zdjęciu coś widzę nawet bez wpatrywania się:tak: testuj jutro dalej, albo leć na betę :tak: Trzymam mocno kciuki✊✊✊

reklama
Dziewczynki odebrałam wyniki progresteron, ale w diagnostyce nie podali mi norm. W 6-7dpo mam wynik 21.9ng/ml. Dobry czy zły?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zmijka a gdzie mieszkasz? Bo raczej nie w Polsce skoro masz skierowanie na betę [emoji4]
W Polsce [emoji14] chodzę do Luxmedu i Medicoveru i nigdy nie miałam problemu żeby dostać skierowanie na betę, nawet od internisty. Mówiłam że mi się @ spóźnia i proszę o skierowanie, a to skierowanie co dostałam teraz to gin kazał mi zrobić betę przed odstawieniem duphastonu bo jeśli byłabym w ciąży to żeby nie odstawiać

Ja tez juz po pobraniu krwi, nie chce jutro miec wątpliwości jaka dawkę glukozy wziąć przy krzywej. Dziękuję Wam za opinie, ja na razie wciąż na luzie podchodzę, nie robię sobie nadziei, nie będzie tym razem płaczu! Dam znac wieczorem co i jak ;)
A to już wieczorem wyniki będziesz mieć? Ale fajnie :) ja jutro idę powtórzyć, żeby zobaczyć czy ładnie wzrosła ale wyniki dopiero w poniedziałek :unsure: ale czuje taki spokój wewnętrzny wiec bez stresu pewnie będzie dobrze :blink: do ginekologa idę 9. Lipca akurat wtedy mam urlop i może juz serduszko usłyszę będzie juz to mniej więcej 7 tydzień :blink:

reklama
Do góry