IrenaX
Fanka BB :)
Gratulacje !Mam wyniki! Beta hcg 9.3 a progesteron 114.50
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !Mam wyniki! Beta hcg 9.3 a progesteron 114.50
Faceci. Młodzi. Tzn tacy świeżo po specjalizacji, ze świeżą wiedzą.Czy powinnam zmienić ginekologa? Chodzę obecnie do starszego pana i mam wrażenie, że traktuje mnie pobłażliwie (przecież to 5 lat już). Słyszałam opinie, że panie , lepiej do do takich spraw podchodzą. Nie wiem czy to już nie jest przyzwyczajenie.
To tak jak moja pierwsza była 9.27 [emoji23][emoji23]Mam wyniki! Beta hcg 9.3 a progesteron 114.50
Jakiś cień może jest. Powtórz za dwa dni . Trzymam kciuki :*A ja zatestowalam, biało, mąż mówi ze jak mocno sie wpatrywać to cos tam widac, zerkniecie? Normalnie pinkow nie robię, tylko Nord testy ale taki byl w sklepie to wzięłam iść na betę?Zobacz załącznik 869732 Zobacz załącznik 869733
Od razu mowie ze ja tam nic nie widzę
Na HDR coś widać na zdjęciu. Ale powtórz !A ja zatestowalam, biało, mąż mówi ze jak mocno sie wpatrywać to cos tam widac, zerkniecie? Normalnie pinkow nie robię, tylko Nord testy ale taki byl w sklepie to wzięłam iść na betę?Zobacz załącznik 869732 Zobacz załącznik 869733
Od razu mowie ze ja tam nic nie widzę
@mamunia86 cóż za zdjęcie profilowe hihiDobrze, że co innego pomacalaś to się liczy!