Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam najmocniej jak potrafięJa jutro o 7 odbieram wyniki trzymajcie kciuki za moją betę, by wykazała ciaze
Liczę, że będzie dobrze! Z tymi emocjami to rozumiem mnie ten 22 dniowy cykl tak zaskoczyl, że teraz mi tak dziwnie... Od pół roku testy, bety.... A w tym cyklu nic nie zdążyłam... nawet testu nie pomacałamNie nakręcaj mnie dziewczyno, bo będzie potem płacz
[emoji23][emoji23][emoji23]Dobrze, że co innego pomacalaś to się liczy!
U mnie to samo, 5 dni do @ i dziś rano śluz z krwawymi nitkami, potem już spokój przy każdej wizycie w toalecie. Ale ja jedyne czymś dziś jeździłam to autobusem i samochodem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A u mnie dziś coś dziwnego. Za 6 dni powinna być @ ale albo właśnie się zaczyna albo coś sobie zrobiłam (dziś miałam dość intensywną przejażdzkę na rowerze) bo lekko krwawię [emoji53]
Dobrze, że co innego pomacalaś to się liczy!