reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czy powinnam zmienić ginekologa? Chodzę obecnie do starszego pana i mam wrażenie, że traktuje mnie pobłażliwie (przecież to 5 lat już). Słyszałam opinie, że panie , lepiej do do takich spraw podchodzą. Nie wiem czy to już nie jest przyzwyczajenie.
Chodziłam do pań i panów i na paniach się zawiodłam, bo jedna nie rozpoznała w porę ciąży pozamacicznej i doszło do pęknięcia jajowodu, przez co musieli mi go usunąć, a drugą była wiecznie nie w sosie i wręcz bałam się pytać o cokolwiek. W ten Pan dr do którego chodzę, polecony, UWAGA, przez kolegę z pracy, którego żona w ciążę nie mogła zajść, a teraz mają dwójkę, więc ten Pan dr jest wspaniały. Chodzę do niego pół roku, powiedziałam na pierwszej wizycie w styczniu, że staramy się już pół roku i w sierpniu poroniłam i od razu monitoring, po dwóch cyklach w tym jednym bezowulacyjny przepisał clo, znowu monitoring pełny do momentu pęknięcia pęcherzyka, 3 razy byłam w tym samym tygodniu, bezpłatnie, i teraz czekam minimum do poniedziałku na rezultaty. Więc myślę, że to nie wina płuci lekarza tylko podejścia, ale zalecam zmienić na kogoś polecanego. A poza tym w moim odczuciu to Panowie Doktorzy są delikatniejsi przy badaniach ginekologicznych.

reklama
U mnie to samo, 5 dni do @ i dziś rano śluz z krwawymi nitkami, potem już spokój przy każdej wizycie w toalecie. Ale ja jedyne czymś dziś jeździłam to autobusem i samochodem [emoji23]
Mam nadzieję że to przez tę pogodę dzisiejszą takie cuda się porobiły a nie jakiś problem
A może ciaza? :D

Dziś tak przed wynikami zrobiłam jeszcze jeden test z myślą że może zwariowalam i wymyślam druga kreskę, bo mój partner mówi ze słabo ja widać prawie wcale. Ale ale no ewidentnie ona jest dzis chyba mocniejsza trochę. Test ten sam co wczoraj bobotest 25 mlu . :p:D jadę zaraz po tę wyniki nie wiem czemu ale czuje wewnętrzny spokój zero stresu tak jakby to była formalność :rolleyes2:

Załączniki

• 20180622_055404.jpg
    20180622_055404.jpg
    581,9 KB · Wyświetleń: 228
  • 20180622_060015.jpg
    20180622_060015.jpg
    560,2 KB · Wyświetleń: 222
reklama
Do góry