martoosia04
Fanka BB :)
Niby 5 tydz5d
To coś już powinno być widać, ale na serduszko bym się nie nastawiała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby 5 tydz5d
Myśle ze te 2 tygodnie beda rozstrzygające No i nerwowePonoć najczęściej zaczyna być widać w 7tc, więc spokojnie jest jeszcze czas .
U mnie pierwszy raz taka sytuacja, ale w sumie pierwszy raz w życiu miałam potwierdzoną owu. Jeszcze 5 dni dupka i będę robić betę. Miałam robić w piątek ale chyba bez sensu skoro dziś test bielutki.Mnie niemiłosiernie bolały w tamtym cyklu, ale nie byl to objaw ciąży, niemniej u Ciebie może być inaczej nie przejmuj sie testem, miał prawo jeszcze nie wyjść
Może być za wcześnie. Kochana daj sobie luzik, poczekaj do dnia spodziewanej @. Ja robiłam dzień przed i dopiero teścik pozytywny jaśniutki wyszedłDziewczyny, sprowadźcie mnie na ziemię bo zgłupiałam... 25dc, 7-8dpo zrobiłam test... Porażająca biel... Teraz to już sama nie wiem czy te bolące jak nigdy piersi to objaw czy coś się złego dzieje aż mi się płakać chcę jak je dotykam, w szczególności sutki. Z dnia na dzień coraz gorzej
16.05 ostatnia @, zbliżenie było 26-27 (prawdopodobnie owu lub +-3dni), bynajmniej tak testy wychodziły. 3.06 zobaczyłam brązowa plamkę, (nie wiem czy się tym sugerować) bo niby od owu dają 14 dni na zagnieżdżenie. Szczerze to już sama nie wiem, nie chce już tego tsk analizować, bo później znowu myśle czy może coś nie tak, czy to jednak wczesna ciąża itp. Itd. Grunt by wszystko szło w dobrym kierunkuMyślę że mogła być późniejszą owulacja skoro beta taka[emoji6]jak już tu pisałam byłam u lekarza w 8 tyg gdzieś licząc od om i nawet pęcherzyka nie było ale wiedziałam kiedy zaszłam w ciążę i inaczej to liczylam
Ehhh, najlepiej by było jakby tych testów ciążowych i owu w ogóle nie wymyślili. Okres by się spóźniał to by dopiero człowiek pomyślał że coś może być, potem jeszcze ze 2-3 tygodnie oczekiwania i dopiero usg [emoji14] a tak to co miesiąc jest stres i majątek wydany na testyA w ogóle u mnie to 26 dc, jesli owu byla to raczej 19-20 dc, jak pisałam - nie mam wiary w ten cykl ale co wrzuciłam dzis do koszyka?! Oczywiście test ciążowy [emoji14] głupia jestem ale to bylo silniejsze ode mnie i teraz rozkminiam kiedy zrobić, jak któraś z Was pisała - jak test jest w domu to juz przepadłam
Aaa no właśnie chyba dam sobie siana. Idę na betę w poniedziałek, co ma być to będzie.Może być za wcześnie. Kochana daj sobie luzik, poczekaj do dnia spodziewanej @. Ja robiłam dzień przed i dopiero teścik pozytywny jaśniutki wyszedł
3mam kciuki, bo wiem jaki to jest stres! Tez to przechodziłamAaa no właśnie chyba dam sobie siana. Idę na betę w poniedziałek, co ma być to będzie.
Trzymajcie za mnie proszę kciuki jutro bo o 9 mam ostatni egzamin w życiu (mam nadzieję) i kończę przygodę ze studiowaniem - zostanie mi się tylko obronić [emoji48]