reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Irena super tu czas potrzebny.wiem czekanie jest najgorsze .ale zobaczysz juz niedlugo swoje malensto na usg.wazne ze beta przyrasta.Dzis mialam usg na wizycie i moja intuicja wygrala od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka i dzis lekarz mowil ze na 100% dziewczynka.cale 13 cm szczęścia.milego dnia.

Ale super! Zdradź teraz tajemnicę i przepis na córeczkę [emoji173]️[emoji173]️

reklama
Bardzo bym chciala[emoji173]️ Ale jeszcze nie chce się nakręcać, bo jeszcze dużo niewiadomych i ogrom stresu :( ale nadzieje mam[emoji173]️
Bedzie dobrze, cały czas trzymam za ciebie i maluszka kciuki[emoji110]
Irena super tu czas potrzebny.wiem czekanie jest najgorsze .ale zobaczysz juz niedlugo swoje malensto na usg.wazne ze beta przyrasta.Dzis mialam usg na wizycie i moja intuicja wygrala od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka i dzis lekarz mowil ze na 100% dziewczynka.cale 13 cm szczęścia.milego dnia.
Super gratuluję [emoji7]

Oj też mi się od zawsze marzy córcia [emoji7][emoji7] ale w sumie po tylu cyklach to nawet jak będzie drugi chłopak to będę sie cieszyć [emoji7]

Ja ciągle czekam na owu, dziś drugi porządny spadek temperatury, za kilka dni zobaczymy czy to TO [emoji57]

Irena, cieszę się, że u Ciebie dobre wieści!
A odnośnie testów, polecacie jakieś o czułości 10? Jakie kupujecie? Chciałbym zamówieć może coś z neta w dobrej cenie bo nie mieszkam w Polsce i tutaj chyba nie ma testów o tak wysokiej czułości. Skoro te z ebay przekłamują wynik to odpadaja, nie chcę się denerwować.
Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić NORDTest one mi jako pierwsze wykryły i są to 10 :)

Irena, cieszę się, że u Ciebie dobre wieści!
A odnośnie testów, polecacie jakieś o czułości 10? Jakie kupujecie? Chciałbym zamówieć może coś z neta w dobrej cenie bo nie mieszkam w Polsce i tutaj chyba nie ma testów o tak wysokiej czułości. Skoro te z ebay przekłamują wynik to odpadaja, nie chcę się denerwować.
I Pink tez się u mnie nie sprawdziły :/

Zdaje sobie sprawę, że zależne wyniki są od tego kiedy zagniezdzanie. Pamiętam że w poprzedniej ciąży robiłam dwa testy jeden dzień przed miesiączka lub w dniu miesiączki i kolejny dwa dni później. Obydwa miały wyraźną kreskę, ale mam same testy i po 3 latach nie mam pojęcia jakiej były czułości. Chyba zaryzykuję w dniu spodziewanej miesiączki skoro mam, aż 3 sztuki [emoji6]

Genadia gdzie mieszkasz? Ja akurat w Niemczech i tu jest w sporo roz tych testów w Internecie, te o czułości 10mlU również.

reklama
Niby trzeba współżyć pare dni przed owu :-D ja tak słyszałam, a zeby był chłopiec to w sama owu :tak:

Też tak czytałam wszędzie ;)

Laseczki, powiedzcie mi tak jak chłopu - bo ja niewielkie mam doświadczenie z tymi temp i tym wszystkim, jak to jest z temp przed owu? Spada? Podnosi się? Jak to bez testów rozpoznać, że to już czas?

Do góry