reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nawet nie wiesz jak mi ulżyło :) bardzo. Odetchnęłam z ulgą, przynajmniej narazie. Teraz masa badań przede mną.
A plamienie to może infekcja, może mięśniak, żadnego krwiaka nie ma w macicy i szyjka też ok.
Muszę jakoś stres w moim życiu ograniczyć, bo na pewno go nie wyeliminuję do zera.
Wazne ze jest dobrze[emoji8] [emoji5]

reklama
Dziewczyny a ja myślałam, że dostanę @ ale gdzie tam drugi dzień takich delikatnych plamien a raczej to taki lekko brązowy śluz i na @ się nie zapowiada :/ oszaleje kiedyś :/ jutro mam wizytę u gina na NFZ pierwszy raz do niego idę bo mój prywatnie przyjmie mnie dopiero 26 czerwca :/

Ja już po wizycie. Jest zarodek. Maleństwo ma 4,93 mm i serduszko bije mu z szybkością 120 u/min
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
️ wiek ciąży 6t0d,
Dzisiaj doktor założył ni kartę ciąży i dostałam listę badań do zrobienia.
emoji846.png

Niestety po tej luteinie zrobiła mi się delikatna infekcja i dostałam jeszcze Pimafucin.
Cudownie❤️Ciesze się bardzo ze wszystko dobrze u Ciebie ;*

Ja też :) kamień spadł mi z serca. :) :) :)

@IrenaX jak u Ciebie? dan znać czy coś się wyjaśniło?

@Ka.2606 , dziękuję :) :)
@ForgetMeeNot ja jutro jade na 11.45 do ginekologa (mężczyzny) pewnie i tak za wcześnie, bo ostatnia miesiączka 16.06 (jutro 36dc) by wychodziło ze równy 5t zaczynam, ale zobaczymy, zeby dał mi tylko jakaś szanse Zauważyłam u siebie dużo sluzu kremowego, wcześniej skąpo a teraz się rozkręca... jutro powtórzę jeszcze betę i progesteron... zeby było Ok, to jutro powinnam mieć conajmniej 150 ml betę??

Ufff!! Tak się cieszę! Patrz jak to wszystko szybko się zmieniło, faktycznie maleństwo rośnie jak na drożdżach :)
i to od tej infekcji te plamienia? Jak to lekarz wytłumaczył?
To teraz dużo odpoczywaj! I rośnijcie dalej zdrowo:tak:❤️❤️❤️
Ja tez mam mięśniaka w trzonie macicy na tylnej ściance, ale moja gin mówiła ze niby to nie koliduje, póki co wszystko Ok... tak bardzo bym chciała już tez coś zobaczyć... oby było mi to dane ❤️

@ForgetMeeNot ja jutro jade na 11.45 do ginekologa (mężczyzny) pewnie i tak za wcześnie, bo ostatnia miesiączka 16.06 (jutro 36dc) by wychodziło ze równy 5t zaczynam, ale zobaczymy, zeby dał mi tylko jakaś szanse Zauważyłam u siebie dużo sluzu kremowego, wcześniej skąpo a teraz się rozkręca... jutro powtórzę jeszcze betę i progesteron... zeby było Ok, to jutro powinnam mieć conajmniej 150 ml betę??
Czy jak na ten tydzień dużoooo więcej powinno być ??

Czy jak na ten tydzień dużoooo więcej powinno być ??
Zależy ile dni po owulacji jest ale to różnie nie ma reguły chyba teraz już nawet więcej powinna Ci skoczyc. Dobrze że śluz kremowy ale ja zawsze przy braniu dupka mialam taki. Jutro zobaczymy ile beta skoczy[emoji6]jestem dobrej myśli[emoji6]

Miałaś wczoraj 77? To ok. 128 by wystarczyło.

reklama
Do góry