Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widze właśnie i poszperałam w necie znalazłam info ze GS to średnica pęcherzyka u mnie 0.49cmNa drugim zdj z pomiarów masz napisane że 4t1d
GS 0.49cm i GA OOR (GS pęcherzyk) a te GA OOR ? Co to znaczy ?Masz napisane 4w1d czyli 5 tydzień ale to chyba z terminu OM
A masz gdzieś na tym wydruku takie symbole jak GS lub YS?
Troszke pobolewa, ale delikatnie. Nie wiem dokładnie kiedy ale testy pozytywne (2 mega krechy) były od 11-14.05 bodajżeTy masz 4 tydz1 dzień na USG to jest młodziutka ciąża. Nie nakręcaj się zobaczysz wzrost bety w poniedziałek. gdyby miało być coś nie tak już byś krwawiła mimo dupka.a boli Cie brzuch?
W którym dniu cyklu owulacja?
To może jest jednak nadzieja ze te przyrosty w normie co??No wiem wiem z USG może być młodsza ciąża jeszcze.
GS 0.49cm i GA OOR (GS pęcherzyk) a te GA OOR ? Co to znaczy ?
Dokładnie.moim zdaniem młodziutka ciąża[emoji3]To może jest jednak nadzieja ze te przyrosty w normie co??