V
Vel
Gość
Jeśli miałaś późno owulacji to ciąża młodsza. Nie schizuj.Czy to możliwe ze jest to bardzo wczesna ciąża jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 16.05 ? I wskazywałoby na (4tc.)? Jestem załamana...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli miałaś późno owulacji to ciąża młodsza. Nie schizuj.Czy to możliwe ze jest to bardzo wczesna ciąża jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 16.05 ? I wskazywałoby na (4tc.)? Jestem załamana...
Zrob powtórkę dla pewności i idź do innego ginekologa z wynikami.Opłaca się robić w poniedziałek powtórkę progesteronu ? Czy dać sobie spokój i zrobic tylko betę??
Hi hi ;* potrafisz mnie podnieść na duchu:* Dziękuje! tylko zobaczymy co z tym progest. jeszcze wyjdzie :/Czyli pęcherzyk ciążowy jest, a jest malutki bo to wczesna ciąża. Beta jak na ten czas j na taki pęcherzyk tez ok. [emoji846] także proszę mi się nie stresować więcej i już nie czytać i nie analizować [emoji846]
Hi hi ;* potrafisz mnie podnieść na duchu:* Dziękuje! tylko zobaczymy co z tym progest. jeszcze wyjdzie :/
Tego nie pojmuje:/ bynajmniej gin coś burknęła ze możliwe ze to wczesna ciąża, No zobaczymy, może jednak było późno zapłodnienie, kurde nie wiem :/ ale i tak powiedziała ze to niskie normyH jest zaznaczone przy 1 tc, czyli Twój wynik jest za wysoki na ten etap ciąży, na pewno jest ona starsza. Nie wiem czemu masz L przy 4 tc skoro mieścisz sie w widełki ale może to jakaś sugestia ze jesteś pomiędzy 1a 4 tc?
Z tym jeszcze się wstrzymam póki co trzeba czymś zająć glowe tylko łatwo nie jestProgesteronem to się teraz dodatkowo wspomagasz [emoji846] nie plamisz, @ brak. Nic tylko się cieszyć [emoji846]
U mnie 6dpo zaczęło się zagnieżdżanieJeżeli nawet by się udało to za wcześnie na jakąkolwiek implantację chyba
Noo, to z 10 sni jeszcze poczekam na jakieś testowanie [emoji14] zgodnie z zaleceniami tego gina zaczęłam dziś brać dupka i mam właśnie za 10sni zrobić test i zobaczyć czy odstawiać czy nieU mnie 6dpo zaczęło się zagnieżdżanie
Większość kalkulatorów jest na b HCG. Nie wiem czy przyrost zwykłej HCG w takim samym tempie się podwaja. Łatwiej Ci będzie analizować wyniki robiąc betę a nie sam HCG. Chociaż z 2 strony jak już masz 1 wynik HCG to na pewno go się nie porówna do b HCG.Powiem szczerze, nic mi to nie mówi... to która lepiej zrobic ? Zwykła betę hcg?