reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gdzie byliście? Mój byl w Bocianie i nie narzekał na brak intymności, ale sama sytuacja go stresowała. Ale wyniki wyszly Wam w normie? Interpretował Wam ktos te wyniki?
To klinika w moim mieście, nie żadna sieć czy coś w tym stylu, ale polecił mi ja mój ginekolog... Zestresowali mi męża maxymalnie. Nawet nie biorę tych wyników pod uwagę. Nikt nam ich nie analizował. Są normy podane na wyniku. W internecie można dużo poczytać. Zobaczymy jaki będzie kolejny wynik.
A jak tam u was wyniki? Mam nadzieję, że dobre?

reklama
Witajcie dziewczyny.
Słuchajcie potrzebuje porady czy coś podobnego.
Podczas stosunku z moim Mężczyzna gdy on chce no wiecie ( nie pisze wprost bo może komuś się nie spodobać) czuje tak ciasno czy to normalne? Dziś u lekarza byłam i przepisala mi tabletki żeby zapobiec porodowi przedwczesnemu..

Boże.. Dziewczyny to normalne? Właśnie patrzę tak i pierwszy raz widzę u siebie tak mocno widoczne żyły, mocno to za mało powiedziane ;o ch*lernie widoczne ;oooo Przez cały brzuch przechodzą i mam tak użylnione piersi, strasznie rzuca sie w oczy...moze to przed okresem? Ale aż tak ;oo

Dzień dobry dziewczyny. Ja już od 4:00 na nogach. Niestety trzeba weekend spędzić w pracy :(
Temperaturka zmierzona - 36,91 ciut w dół, ale nie jest to jakiś znaczny spadek.

Spokojnego dnia Wam życzę. A tym, które testują, zdania pozytywnie na II kreski :)

reklama
Witajcie dziewczyny.
Słuchajcie potrzebuje porady czy coś podobnego.
Podczas stosunku z moim Mężczyzna gdy on chce no wiecie ( nie pisze wprost bo może komuś się nie spodobać) czuje tak ciasno czy to normalne? Dziś u lekarza byłam i przepisala mi tabletki żeby zapobiec porodowi przedwczesnemu..
Normalne. W ciąży jest wszystko mocniej ukrwione i 'nabrzmiałe'. A dlatego leki na zapobieganie przedwczesnemu porodowi ? Masz jakieś oznaki i ryzyko porodu przedwczesnego?

Do góry