reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witam wszystkie staraczki, chciałabym do Was dołączyć staramy się z mężem o drugiego dzidziusia od pół roku, pod koniec grudnia ujrzałem dwie kreski na teście niestety po dwóch tygodniach poroniłam, wszystko się samo oczyściło więc po kolejnej miesiączkę dostaliśmy zielone światło , z badań moja lekarka kazała mi zrobic tylko TSH i wynik wyszedł podwyższony 4,99, tak więc od początku lutego biorę leki i mam nadzieję że niedługo nam się uda, Wam również tego życzę :) Aktualnie 18 dc
Witaj! Przykro mi z powodu straty. Oby też hormony szybko się unormowały żebyś mogła spokojnie zajść w ciążę. :) Trzymam kciuki! [emoji813]
Na pierwszej stronie wątku mamy tabelkę, zerknij na nią. Dzięki niej poznasz nas trochę. :) Jeśli chcesz również być w tabelce to zapoznaj się z danymi i napisz mi je a ja Cię dodam. :)

reklama
Już godzinę siedzę w poczekalni laboratorium, beta 59 pln jakoś chyba dużo?
Szkoda, że to wszystko tyle trwa :((
Dobrego dnia dziewczyny!!
Jezu dużo. U nas 30 zł wyniki w 5-6h albo na cito dodatkowe 2 zł i miałam w 1,5h wyniki na internecie

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Witajcie dziewczyny
Coś mi nawala ten telefon...
I.nie przychodzą powiadomienia o forum ..
Więc tym kobitka co zobaczyły 2 kreski gratuluję
Dziś wizyta u lekarza ciekawe czy mi kartę ciąży założy i wgl będzie badania kazała zrobić...
Miłego dnia życzę i pozdrawiam:)

Weszłam, dwa wkłucia, krew nie poszła. Panie odesłałały mnie na dwa kubki wody i mam wrócić. Ehhh...

reklama
Weszłam, dwa wkłucia, krew nie poszła. Panie odesłałały mnie na dwa kubki wody i mam wrócić. Ehhh...
Dzień z przygodami. Jak człowiek na coś czeka niecierpliwie to zawsze coś musi się wydarzyć. Jeszcze powiedz że znów musisz stać w kolejce?

Do góry