Ja widzę 2[emoji16]Laaaski!!!
Ratunku!!!
Ile do cholery jest tam kresek ?! Ja już sama nie wiem co się dzieje....
Jutro lecę na krew!
Pięknie !![emoji173] gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę 2[emoji16]Laaaski!!!
Ratunku!!!
Jutro lecę na krew!
Skoro rośnie to tym bardziej się dziwie, że tak długi termin dał. Przecież ta torbiel może pęknąć chyba nie? Powinnaś być brana na stół na cito. Trzymam kciuki obyś dotrwała i operacja przebiegła bez żadnych komplikacji. Ale jeśli tylko stwierdzisz, że coś nie tak leć do szpitala. Trzymam kciukiNo to byl najblizszy termin:/ Ah ta polska sluzba zdrowia...
Tak torbiel mi rosnie i od tyg zaczol mnie bolec.
Witaj. Przykro mi bardzo z powodu straty i trzymam kciuki za szybkie uregulowanie hormonów i zaciążenie . PowodzeniaWitam wszystkie staraczki, chciałabym do Was dołączyć staramy się z mężem o drugiego dzidziusia od pół roku, pod koniec grudnia ujrzałem dwie kreski na teście niestety po dwóch tygodniach poroniłam, wszystko się samo oczyściło więc po kolejnej miesiączkę dostaliśmy zielone światło , z badań moja lekarka kazała mi zrobic tylko TSH i wynik wyszedł podwyższony 4,99, tak więc od początku lutego biorę leki i mam nadzieję że niedługo nam się uda, Wam również tego życzę Aktualnie 18 dc
Bede miec usowana torbiel. Leki wcale nie dzialaj na mnie. Staralismy sie z mezem pol roku o 2 bobo a tu pojawil sie powod naszych niepowodzen.
Ja tak miałam z synkiem ,dziś ma 7 lat !!!! GratulacjeLaaaski!!!
Ratunku!!!
Jutro lecę na krew!
Zuzia 29 lat ,NiemcyWitaj! Super, że do nas dołączyłaś. Przykro mi z powodu straty. [emoji17]
Życzę Ci abyś jak najszybciej ujrzała dwie kreseczki! [emoji813]
Na pierwszej stronie wątku prowadzimy tabelkę, zerknij na nią żeby nas trochę poznać. Jeśli chcesz abym Cię dopisała zapoznaj się z danymi i napisz mi je.