reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny ja jestem jakoś wyjątkowo załamana w tym cyklu :( jeszcze nigdy tak nie miałam... Nawet po nocach spać nie umiem, budzę się w nocy i czytam artykuły o niepłodności, stresuje się, nakręcam, myślę o dziewczynach z otoczenia które właśnie savw ciąży. Obawiam się że zaraz zwariuje na tym punkcie o ile już to się nie stało :( dodatkowo Dołuje mnie fakt że jakoś nie czuje wsparcia męża, mam wrażenie że jemu to wszystko obojętne, już nawet nie chce mnie słuchać gdy mówię o suplementach, lekarzu itd.. najlepsza przyjaciółka w ciąży więc jakoś rozmowy z nią unikam, zresztą ona sama też prawie w ogóle się nie odzywa. Zawsze sobie mówiliśmy że będziemy razem z brzuchem chodzić więc może dlatego teraz też woli towarzystwo kogoś innego... Chyba to lepiej dla mnie bo nie zniosłabym słuchania o jej ciąży, cieszę z jej szczęścia ale w głębi duszy skręca mnie z zazdrosci. Strasznie się czuję w tym cyklu. Naprawdę. :( Gdy się teraz nie uda to pasuje całkowicie bo serio zaraz zwariuje. Mąż dzisiaj idzie ponownie zbadać nasienie..

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laaaski!!!
Ratunku!!!
Ile do cholery jest tam kresek ?! Ja już sama nie wiem co się dzieje....
Jutro lecę na krew!
Dwie Gratulacje !!!

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

A ja pakuje pudła, pakuję, pakuje... Masakra. Dobrze że mi te zatoki przechodzą. Teraz pewnie będę mniej na forum przez przeprowadzkę, ale wrócę :*
Już nie mogę się doczekać. w końcu normalny salon i z kawą przed tv będę mogła normalnie usiąść [emoji23][emoji23]
1519367007-2f87de843df7b9d0-aaaaaa.jpeg

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@Agne91 Gratuluję :) !!!
u mnie po dwóch dniach kłucia jajników, wczoraj był śluz (w końcu pojawił się jakikolwiek, mało ale zawsze coś) mam nadzieję, że to symptomy owulacji, w tym pierwszym cyklu po odstawieniu nie mam kompletnie pojęcia jak to powinno wyglądać, ani w jakim terminie owulacja. Także od wczoraj przytulanki i caaały weekend dla nas, kino, randka. :) Miłego dnia!

Szkoda, że nie mam pojęcia jaki długi mam cykl, minie podręcznikowe 28-29 dc (tak jak miałam przy braniu tabletek) i jeśli okres się nie pojawi na bank narobię sobie nadziei :(

Ostatnia edycja:
Już godzinę siedzę w poczekalni laboratorium, beta 59 pln jakoś chyba dużo?
Szkoda, że to wszystko tyle trwa :((
Dobrego dnia dziewczyny!!

Już godzinę siedzę w poczekalni laboratorium, beta 59 pln jakoś chyba dużo?
Szkoda, że to wszystko tyle trwa :((
Dobrego dnia dziewczyny!!
Ja w Malborku płaciłam zawsze 28zl a w Wieluniu 29zl. Więc twoja jednak trochę kosztuje. Trzymam kciuki za wysoki wynik! [emoji813]

reklama
Do góry