reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witajcie dziewczyny !
Mam problem a mianowicie brak miesiączki dziesiąty dzień, dzisiaj rano zrobiłam test i wykazał,że nie jestem w ciąży,tydzień przed planowanym okresem miałam delikatnie różowe plamienia.Zawsze miałam regularny okres,mam 23lata,żyję praktycznie bez stresu,nie biorę żadnych leków,nie uprawiam sportu,odżywiam się prawidłowo.Nie mam żadnych objawów przybiżania się okresu (czyli bóle piersi,bóle podbrzusza). Czy któraś z was miała podobny problem? przyznam,że nie garnę się do chodzenia po lekarzach
Jeśli masz możliwość to zrób betę, bo testy niektórym nie wychodzą dość długo. Beta rozwieje wątpliwości i będziesz miała jasność sytuacji. Jeśli nie jesteś w ciąży i spóźnia się @ to warto się przejść do lekarza, żeby znalazł przyczynę.

reklama
Witam się z rana, u mnie dziś pojawił się skok temperatury i dziwnie bolą mnie jajniki czuję jakby coś ciągnęło je w dół, mąż wraca dopiero dzisiaj więc już raczej po owu więc cykl stracony bo raczej nic z tego nie będzie jak ostatnie serduszkowanie było w poniedziałek..... :(:(:(

Hej dziewczyny.

Jedna z Was pytała o NOR i szyjkę. Ja przyznam, że z jej badaniem mam problem. Muszę o tym poczytać dokładniej.

U mnie z rana temp. 36,96 [emoji16]

Ja dzisiaj obowiązkowo powtórzę testy ciążowe... bo kurcze jakos tak mnie coś niepokoi... @ nie ma (odpukać), ale te wyniki mnie przeraziły :( czemu takie niskie... czy urosną:( jeju zeby wszystko było dobrze i nie doszło do najgorszego :( szkoda tylko ze nie było nawet pęcherzyka widać :( teraz jestem w niepewności całkowitej eh ale jak w tym tygodniu nadal nie dostane @ (mam wielka na to nadzieje) pójdę do innego gin na NFZ niech sprawdzi czy coś tam już może się dzieje.... niecierpliwie się bardzo :(

Trochę to dziwne, bo niby by wychodziło ze 4 tydzień (licząc od dnia ostatniej miesiączki) a ty nic kompletnie nie widać ?? Nawet pęcherzyka? Żadnej czarnej kropeczki ;(

Dziewczyny a czym się różni ta beta hcg od bety całkowitej ? Mi zrobili całkowita i wyszła ta niska norma 22,6 :( czy beta hcg była by bardziej precyzyjnym badaniem czy jak?

reklama
Trochę to dziwne, bo niby by wychodziło ze 4 tydzień (licząc od dnia ostatniej miesiączki) a ty nic kompletnie nie widać ?? Nawet pęcherzyka? Żadnej czarnej kropeczki ;(
Pecherzyk z tego ci pamietam najczesciej widać w 5 tyg ciąży. Ja bylam na usg w 5+6 i byl zarodek 3 mm. Wiesz ile to 3 mm? To tak mala kropka, lekarz szukał go dobrych 10 minut zanim cokolwiek zobaczył. Jestes w tak wczesnej ciazy, ze nie ma prawa byc widac jeszczw niczego. Ba, niektore kobiety dopiero ok 7tc widza na usg malutki zarodek czy cokolwiek
To zalezy tez od sprzetu i lekarza.
Nie nakrecaj sie juz, bierz leki i odpoczywaj. Nie szuksj w necie, bo bedziezz sie tylko zamartwiac, a prawda jest taka, ze nie zrobisz nic. Musisz czekać, w pobiedzialek powtorz bete. Jesli przyrost bedzie prawidolowy, a pewnie ta bedzie, to wszystko bedzie dobrze. Nie stresuj sie!

Do góry