reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No właśnie nie ma kropka jeszcze :( :( nic nie widac
To że nie widać nie znaczy że go nie ma, po prostu jest za mały żeby go zobaczyć:) Naprawdę jest jeszcze bardzo wcześnie, to normalne, za tydzień czy dwa będzie więcej widać:) Ja też brałam jakiś czas duphaston, teraz mój kropek ma prawie 2 lata:)

Witajcie dziewczyny !
Mam problem a mianowicie brak miesiączki dziesiąty dzień, dzisiaj rano zrobiłam test i wykazał,że nie jestem w ciąży,tydzień przed planowanym okresem miałam delikatnie różowe plamienia.Zawsze miałam regularny okres,mam 23lata,żyję praktycznie bez stresu,nie biorę żadnych leków,nie uprawiam sportu,odżywiam się prawidłowo.Nie mam żadnych objawów przybiżania się okresu (czyli bóle piersi,bóle podbrzusza). Czy któraś z was miała podobny problem? przyznam,że nie garnę się do chodzenia po lekarzach

Dziewczyny, a czy betaHCG ma prawo nie wyjść jeśli robiłam ją w 28 dc rano przy cyklach średnio 32 dniowych ? Owulacja dość późno około 18-19 dc

reklama
Do góry