D
Deleted member 181275
Gość
Spokojnie kochana napewno pomoże, bierz i się nie denerwuj mi tam! Odpoczywaj [emoji8]No tego mi nie dała tylko ten duphaston, ja się nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie kochana napewno pomoże, bierz i się nie denerwuj mi tam! Odpoczywaj [emoji8]No tego mi nie dała tylko ten duphaston, ja się nie znam
Jest tu mnóstwo dziewczyn, które biorą to na podtrzymanie i rodzą zdrowe dzieci Niektóre biorą progesteron w formie i podjęzykowej i dopochwowej.Dziewczyny miała któraś podobna sytuacje do mojej ? Ze niskie wyniki a dupek podbudował ? Uratował dzidzie ?
No właśnie nie ma kropka jeszcze nic nie widacNajważniejsza jesteś Ty i kropek, trzymam za Was kciuki, korzystaj ze zwolnienia i wypoczywaj
:* Jesteście Kochane dziewczyny! Dziekuje za wsparcie! Akurat w takich chwilach jest to bardzo potrzebneSpokojnie kochana napewno pomoże, bierz i się nie denerwuj mi tam! Odpoczywaj [emoji8]
To że nie widać nie znaczy że go nie ma, po prostu jest za mały żeby go zobaczyć Naprawdę jest jeszcze bardzo wcześnie, to normalne, za tydzień czy dwa będzie więcej widać Ja też brałam jakiś czas duphaston, teraz mój kropek ma prawie 2 lataNo właśnie nie ma kropka jeszcze nic nie widac
Ok. 9 dni po owu ma prawo nie wyjść, zagnieżdzenie może być nawet do 12 dni po.Dziewczyny, a czy betaHCG ma prawo nie wyjść jeśli robiłam ją w 28 dc rano przy cyklach średnio 32 dniowych ? Owulacja dość późno około 18-19 dc
Dzięki robię sobie jeszcze sztuczną nadzieję eh, zrobię test ciążowy w sobotę rano będzie to już 31 dc więc sprawa napewno będzie jasnaOk 9 dni po owu ma prawo nie wyjść, zagnieżdzenie może być nawet do 12 dni po.
Mi nawet jakieś 12 dni po wyszedł negatyw, następny zrobiłam za 4 dni i wtedy już była blada ale widoczna kreska.Dzięki robię sobie jeszcze sztuczną nadzieję eh, zrobię test ciążowy w sobotę rano będzie to już 31 dc więc sprawa napewno będzie jasna