reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witajcie ;) wcześniej już do Was pisałam biorę luteinę od 15 do 29 dc i od 21 dc zaczęłam plamić można by to zaliczyć pod skąpy okres nawet, trwało to jakieś 5 dni max, ale nie przerywałam brania luteiny bo tak poleciła mi któraś z Was ;) zastanawiam się tylko czy dostanę teraz okres w terminie po odstawieniu luteiny miała tak któraś z Was ? Ciążę wykluczyłam robiłam dziś betaHCG (28dc) i wyszła <1,2 więc ciąży brak testy negatywne więc nie ma co się łudzić...
Ja ciągle na luteinie jestem. Nie raz miałam,.że podczas
Witajcie ;) wcześniej już do Was pisałam biorę luteinę od 15 do 29 dc i od 21 dc zaczęłam plamić można by to zaliczyć pod skąpy okres nawet, trwało to jakieś 5 dni max, ale nie przerywałam brania luteiny bo tak poleciła mi któraś z Was ;) zastanawiam się tylko czy dostanę teraz okres w terminie po odstawieniu luteiny miała tak któraś z Was ? Ciążę wykluczyłam robiłam dziś betaHCG (28dc) i wyszła <1,2 więc ciąży brak testy negatywne więc nie ma co się łudzić...
Ja na luteinie jestem cały czas od 2 lat, nie raz zdarzyło mi się ,że podczas brania lutki dostałam w trakcie okresu ale ja wtedy już zaprzestalam brania luteiny i zaczynałam brać od tego dnia cyklu, w którym powinnam. Nie wiem jak będzie w twoim przypadku....

reklama
Ja ciągle na luteinie jestem. Nie raz miałam,.że podczas

Ja na luteinie jestem cały czas od 2 lat, nie raz zdarzyło mi się ,że podczas brania lutki dostałam w trakcie okresu ale ja wtedy już zaprzestalam brania luteiny i zaczynałam brać od tego dnia cyklu, w którym powinnam. Nie wiem jak będzie w twoim przypadku....
Tylko to nie był taki okres z prawidzwy zdarzenia tylko sama nie wiem co to miało być :/

Tylko to nie był taki okres z prawidzwy zdarzenia tylko sama nie wiem co to miało być :/
Zastanawiam się czy ta luteina nie blokuje jednak owulacji wzięta przed owulacją właśnie :/ mój lekarz twierdzi że nie ale nie wiem już sama :/ mieszkam teraz w Ostrowie Wlkp i zapisałam się tutaj do ginekologa i nie wiem co on na to wszystko powie

Zdecydowanie [emoji6]

A tak serio to wybacz, ale ja juz mam taką manie, ze poprawiam jak cos mnie w oczy razi [emoji6] nie chciałam cie urazić [emoji52]
To warto używać polskich znaków [emoji6]

A tak poważnie, to chyba nie ma co tu zwracać uwagi na literówki, skoro przychodzimy tu po wsparcie i poradę [emoji4]

To warto używać polskich znaków [emoji6]

A tak poważnie, to chyba nie ma co tu zwracać uwagi na literówki, skoro przychodzimy tu po wsparcie i poradę [emoji4]
Faktycznie, jak szybko pisałam na telefonie to nie zwracałam uwagi na polskie znaki [emoji6] ale już się poprawiam [emoji6]

Wiem, że to forum jest po to by się wspierać no ale jak ktoś robi błędy - no wybaczcie ale mam takiego bzika na tym punkcie, że zawsze poprawiam ;)

reklama
Do góry