Ankaaalat25
Aktywna w BB
Ja ciągle na luteinie jestem. Nie raz miałam,.że podczasWitajcie wcześniej już do Was pisałam biorę luteinę od 15 do 29 dc i od 21 dc zaczęłam plamić można by to zaliczyć pod skąpy okres nawet, trwało to jakieś 5 dni max, ale nie przerywałam brania luteiny bo tak poleciła mi któraś z Was zastanawiam się tylko czy dostanę teraz okres w terminie po odstawieniu luteiny miała tak któraś z Was ? Ciążę wykluczyłam robiłam dziś betaHCG (28dc) i wyszła <1,2 więc ciąży brak testy negatywne więc nie ma co się łudzić...
Ja na luteinie jestem cały czas od 2 lat, nie raz zdarzyło mi się ,że podczas brania lutki dostałam w trakcie okresu ale ja wtedy już zaprzestalam brania luteiny i zaczynałam brać od tego dnia cyklu, w którym powinnam. Nie wiem jak będzie w twoim przypadku....Witajcie wcześniej już do Was pisałam biorę luteinę od 15 do 29 dc i od 21 dc zaczęłam plamić można by to zaliczyć pod skąpy okres nawet, trwało to jakieś 5 dni max, ale nie przerywałam brania luteiny bo tak poleciła mi któraś z Was zastanawiam się tylko czy dostanę teraz okres w terminie po odstawieniu luteiny miała tak któraś z Was ? Ciążę wykluczyłam robiłam dziś betaHCG (28dc) i wyszła <1,2 więc ciąży brak testy negatywne więc nie ma co się łudzić...