martoosia04
Fanka BB :)
Trzymam mocno [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zeby tak byłoMiałam już nie powtarzać ale po wczorajszej wizycie gin mi powiedział żebym zrobiła dla własnego spokoju bo ciąża wyszła mi z usg młodsza niż z OM i nie było jeszcze zarodka. Wg om to 6t1d i mam kolejna wizytę 26.06
@IrenaX czasem plamienia e terminie @ się zdarzają. Spokojnie
Nie dziękuję! [emoji8][emoji17] zobaczymy co będzie3mam kciuki za pozytywny test jutrzejszy
Wybacz jakie ? [emoji23]hahahaha no tak te starania takie menczace
To nie byla krytyka, zebys tak tego nie odebrała przypadkiem. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze! I nad zwolnieniem sie nie zastanawiaj, ja tez oosluchalam lekarza i wlasciwie od razu poszlam na l4.Masz racje. Nie mogę zwlekać, trudno praca nie zająć, a to jest dla mnie w tym momencie najważniejsze...
Oby tak było ... jak narazie „odpukać” było to pojedyncze plamienie i takie słabo brązowe... ale strach jestJa tez się z Toba zgadzam, plemienia implementacyjne mogly być wczesniej, przed pozytywnymi betami, teraz juz za późno na to ale brązowe plemienia to raczej stara krew i nic niegroźnego
Spoko, bardzo mi zalezy na dziecku, zeby wszystko bylo dobrze, nie myślcie dziewczyny o mnie zle, ale to wszystko mnie tak zestresowalo;( ja szanuje Wasze zdania dziewczyny, przyznam, ze wylalyscie mi na glowe kubeł zimnej wody. Ale tu racja. Bo ja zabardzo sue przejmuje praca- a wiadomo co obecnie jest moim priorytetem! wezme w piątek na rzadanie i pojadę na betę i do mojej gin, tylko żeby nie było za późno... tak się boje...To nie byla krytyka, zebys tak tego nie odebrała przypadkiem. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze! I nad zwolnieniem sie nie zastanawiaj, ja tez oosluchalam lekarza i wlasciwie od razu poszlam na l4.