reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Masz racje. Nie mogę zwlekać, trudno praca nie zająć, a to jest dla mnie w tym momencie najważniejsze...
To nie byla krytyka, zebys tak tego nie odebrała przypadkiem. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze! I nad zwolnieniem sie nie zastanawiaj, ja tez oosluchalam lekarza i wlasciwie od razu poszlam na l4.

Ja tez się z Toba zgadzam, plemienia implementacyjne mogly być wczesniej, przed pozytywnymi betami, teraz juz za późno na to ale brązowe plemienia to raczej stara krew i nic niegroźnego
Oby tak było ... jak narazie „odpukać” było to pojedyncze plamienie i takie słabo brązowe... ale strach jest

reklama
To nie byla krytyka, zebys tak tego nie odebrała przypadkiem. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze! I nad zwolnieniem sie nie zastanawiaj, ja tez oosluchalam lekarza i wlasciwie od razu poszlam na l4.
Spoko, bardzo mi zalezy na dziecku, zeby wszystko bylo dobrze, nie myślcie dziewczyny o mnie zle, ale to wszystko mnie tak zestresowalo;( ja szanuje Wasze zdania dziewczyny, przyznam, ze wylalyscie mi na glowe kubeł zimnej wody. Ale tu racja. Bo ja zabardzo sue przejmuje praca- a wiadomo co obecnie jest moim priorytetem! wezme w piątek na rzadanie i pojadę na betę i do mojej gin, tylko żeby nie było za późno... tak się boje...

Do góry