Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie, może to plamienia w terminie @ było. Czasami tak plamienia występują, ale dla świętego spokoju idź do lekarza z dwukrotnie zrobioną betą.Nordtest, próba 3...
Mialam tak pare razy wiec wydaje mi sie ze to normalne.Gratuluję dziewczynom , którym się udało! trzymam kciuki za testujące! Ja dzisiaj jestem w 17 dc , prawdopodobnie wczoraj była owulacja bo strasznie bolały mnie jajniki nawet podczas seksu czułam dyskomfort lekki pierwszy raz tak miałam :/ miałyście tak kiedyś? Ze odczuealyscie wielki ból jajników nawet podczas seksu? Tak jak mówiłam ten miesiąc bez testów bez mierzenia temperatury pełen luz idę dziś jeszcze na ćwiczenia, a później na sauny się zrelaksować. Milego wieczoru!
3mam kciuki za pozytywny test jutrzejszyOficjalnie jutro robię testy! I dam znać co wyszło. Najwyżej będzie ujemny, ale lepiej wiedzieć czemu ta faza trwa powyżej 20 dni. ;o Jak będzie negatyw idę do gin zobaczyć co się kur dzieje znowu ;o jak pozytywny to lecę na betę
Dzwoniłam do mojej gin. powiedziała ze czekac bo to i tak za wcześnie. Mówiła, ze kobieta zdarza się takie plamienie w terminie miesiączki i jeśli jest pojedyncze nie jest ono groźne. W piątek mam isc zrobic betę i potem do niej przyjechać. Jeśli do tego czasu nie rozkręci się @ to da mi zwolnienie. Tym bardziej ze mam taka prace gdzie nie wyobrażam sobie w ciazy pracować ale stracha mam. Dziewczyny 3majcie kciuki za mnie ;(Nie może być zagnieżdżenie. Nie ma prawa wtedy test wyjść. Bo ciąży jeszcze wtedy nie ma. I test nie wyjdzie żaden. Ciąża jest napewno bo tyle testów nie może się mylić. Masz pewnie za mało progesteronu i powinnaś reagować szybko. Stąd plamienie. Byle żeby nie przerodziło się w krwawienie bo dojdzie do poronienia wtedy. A tak się zdąża w terminie miesiączki
hahahaha no tak te starania takie menczaceAle już nie mam bardzo siły i mąż też. Dzisiaj się mąż śmiał że mi "armie" w słoiku zostawi i mam się sama obsłużyć. [emoji23]
Masz racje. Nie mogę zwlekać, trudno praca nie zająć, a to jest dla mnie w tym momencie najważniejsze...Kurcze nie zrozum.mnie zle, ale co jest dla ciebie w tym momencie najwazniejsze? Bo chyba ciaza, nie? Jesli to zbyt maly poziom progesteronu, to trzrba reagować jak najszybciej, zeby ta ciaze utrzymac i w tym.momencie musisz zbadac jego poziom i bete, zeby zobaczyc czy przyrasta. Zreszta jesli pojdziesz do lekarza i powiesz o plamieniach to na 99% i tak na te bete cie posle. Rozumiem, ze masz pierwsze zmiany, tez musialam.kombinowac w pracy jak.latalam na bete, ale jak sie chce to mozna wszystko.