reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Próbowaliśmy w każdym stadium głodu :) dzisiaj zrobił postęp, bo przyssal się, ale z nakładka i rurka [emoji28] no jakby nie było, to jest jakiś postęp, bo do wczoraj nie chciał w ogole się odwracać w stronę cycka ;) no jest nadzieja, także Rysiek wojownik pewnie jak zwykle jeszcze mi pokaże ;)
No to super! Matka twarda sztuka jeszcze synka nauczy cycka ciągnąć! Wyćwiczy się i będzie po godzinie na cycku wisiał. [emoji3059]

reklama
Próbowaliśmy w każdym stadium głodu :) dzisiaj zrobił postęp, bo przyssal się, ale z nakładka i rurka [emoji28] no jakby nie było, to jest jakiś postęp, bo do wczoraj nie chciał w ogole się odwracać w stronę cycka ;) no jest nadzieja, także Rysiek wojownik pewnie jak zwykle jeszcze mi pokaże ;)

To postęp! Brawo dla Ryśka [emoji122][emoji122][emoji122]

@Beenka no specjalnie dla Cienie dzis fotorelacja :)

Przedatawiam wam dziewczyny Błażeja :)
IMG_20191024_205253.jpg

Tu podobno widac siusiaka, cos na ksztalt siusiaka, raczej siusiaka
IMG_20191024_205457.jpg

A tu jeszczw nochalek raz :)
IMG_20191024_205527.jpg

Edit : dodam jeszcze ze klusek wazy 809g :p i wg dr jest zzdrowiusienki

Ostatnia edycja:
@Jotka_Szczotka Ogromne gratulacje!!! Piękny syn!!! Imię cudne... miałam Błażeja na studiach... pisałam już... oko można było zawiesić, także ten tego... dobre wspomnienia! [emoji3526] Ty już masz 25 tydzień? Jak ten czas leci!

Jak zdróweczko u Błażeja? Rusza się coś chłopak?

reklama
@Beenka no specjalnie dla Cienie dzis fotorelacja :) [emoji173]

Przedatawiam wam dziewczyny Błażeja :) Zobacz załącznik 1037654
Tu podobno widac siusiaka, cos na ksztalt siusiaka, raczej siusiaka
Zobacz załącznik 1037656
A tu jeszczw nochalek raz :)
Zobacz załącznik 1037658

Edit : dodam jeszcze ze klusek wazy 809g :p i wg dr jest zzdrowiusienki

Jezu, 25 tydzień?! Strasznie zleciało, domyślam się, ze tobie leci nieco wolniej, z boku zawsze inaczej [emoji3]

Do góry