reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mogę też polecić wlewki melilax.

Dziewczyny jakaś taka nostalgia i smutek u mnie od dwóch dni :( brakuje mi tego jak tu kiedyś było, tętniło tu życie, były super osoby (są dalej tylko szkoda że taka garstka). Próbuję jakoś się doczepić do innych wątków, z nadzieją że znajdę miejsce przypominające to, ale nie udaje się, czuję się jakbym tam wszędzie nie pasowała :(

reklama
Ja mogę też polecić wlewki melilax.

Dziewczyny jakaś taka nostalgia i smutek u mnie od dwóch dni :( brakuje mi tego jak tu kiedyś było, tętniło tu życie, były super osoby (są dalej tylko szkoda że taka garstka). Próbuję jakoś się doczepić do innych wątków, z nadzieją że znajdę miejsce przypominające to, ale nie udaje się, czuję się jakbym tam wszędzie nie pasowała :(

No i to było w 2017, a wydaje się wczoraj. Tak ten czas leci, niesamowite.
A testowałaś? :)

Wielu dziewczynom się udalo, maja teraz inne obowiazki. Innym sie nie udalo i poszly dalej. Ja tez probowalam podejmowac inne watki ale w kazdym bylam obca. Wiem o czym mowisz. Taki smutny nasz los. :( ale OlaTy juz niemalze w trakcie, zaraz @Beenka znowu zacznie, @O'Hara tez mysle Rysiek sie tak spodobal, ze chwila patrzec jak poleci za ciosem.. @Velvetka, @ZACZAROWANSKICIA I JA zarax sie rozpakujemy, ja to deklatuje abarot, bo musze nadrobic stracony czas. Więc wiesz w przyrodziw nic nie ginie.

P. S. ja to po cichu liczę, ze @O'Hara tak jak kiedys obiecała zwola nas wszystkie, zebysmy zobaczyly to Royal baby, chocby na skypie ale zawsze :D hahahaha

Zobacz załącznik 1034517

Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji846] jakieś 2 lata kiedy urodził się Franuś[emoji846] dzisiaj robiłam test i wyszedł pozytywnie [emoji846] czy są tu mamusie 2020 a może konkretnie na czerwiec

Gratulacje! [emoji119] Widziałam, że już odnalazłaś wątek czerwcowych mam! Spokojnej ciąży!

Ja wracam do akcji za 7 miesięcy, razem z @mala.wiedzma. i @O’Hara i @Jotka_Szczotka nawet z Tobą jeśli ogarniesz [emoji16] Haha! A tymczasem mój dzieć chodzi do żłobka a ja za dwa tygodnie wracam do pracy!
Oooo to idealnie sluchaj:D ja sobie zakladam ze trzecie i za razem ostatnie bedzie w 2022 tak.. Bo jak sie syn urodzil to powiedzialam mezowi ze nastepne nedzie w 2020 bo data ladna i zobacz! Toz ja sie sama zaklelam dlatego nam nie wychodzilo. Dlatego teraz mowie wszem i wobec :p 2022. Wiec jeszcze tu z Wami pobede..

Nie musiałam :/ 18 go przyszła @, dziwne że akurat teraz jak zaczęliśmy się starać i jeszcze parę dni po pozytywnym teście owu. Widać wszystko mi się rozregulowało.

Ze tak polecę klasykiem... ten cykl będzie wasz! [emoji851]
U mnie trochę desperacja z karmieniem... siedzieliśmy dzisiaj 3h w poradni, 3 piguły i ja próbowaliśmy na różne możliwe sposoby, a Rychu się rozleniwił i chce tylko butle [emoji19] na koniec się poryczałam. Szkoda by mi było karmić go modyfikowanym, ale na dłuższa metę już tak nie dam rady, wykańcza mnie trochę to odciąganie mleka (średnio 8 razy dziennie po 20 minut), nie mamy ani czasu ani możliwości żeby choćby wyjść z domu na dłużej niż 2h. No nic, na szczęście mam wsparcie w tej poradni, jutro tam wracamy i dalej będziemy walczyć [emoji123] Forza Rysiek! [emoji123]
No za to dobra wiadomość jest taka, ze mamy 3300kg [emoji28] @Beenka chcesz pogłaskać Buddę po brzuszku? [emoji28]

reklama
Ze tak polecę klasykiem... ten cykl będzie wasz! [emoji851]
U mnie trochę desperacja z karmieniem... siedzieliśmy dzisiaj 3h w poradni, 3 piguły i ja próbowaliśmy na różne możliwe sposoby, a Rychu się rozleniwił i chce tylko butle [emoji19] na koniec się poryczałam. Szkoda by mi było karmić go modyfikowanym, ale na dłuższa metę już tak nie dam rady, wykańcza mnie trochę to odciąganie mleka (średnio 8 razy dziennie po 20 minut), nie mamy ani czasu ani możliwości żeby choćby wyjść z domu na dłużej niż 2h. No nic, na szczęście mam wsparcie w tej poradni, jutro tam wracamy i dalej będziemy walczyć [emoji123] Forza Rysiek! [emoji123]
No za to dobra wiadomość jest taka, ze mamy 3300kg [emoji28] @Beenka chcesz pogłaskać Buddę po brzuszku? [emoji28]
Biorę sobie do siebie Twoja słowa i postaram się nie zawieść [emoji851]
Trzymam kciuki za Rysia żeby jednak załapał :)

Do góry