Jotka_
Fanka BB :)
nie poddawaj sie! Zalapie moj 3miwsiace jadl przwz nakladki. Po 3miesiacach juz mnir od nich suty krwawily, i zaczelam uczyc go bez nakladek wylam z nim on z glodu ja z bolu ale zalapal po 2tygodniach bp jiz bym mega glodny i karmilismy sie jeszcze ponad rok nie daj sie. Nauczy sie. Siadaj i wkladaj suta, przeglodzisz vedzie kombinowal, dla zarcia zrobi wszyatko. Tylko Ty sie nie daj.Ze tak polecę klasykiem... ten cykl będzie wasz! [emoji851]
U mnie trochę desperacja z karmieniem... siedzieliśmy dzisiaj 3h w poradni, 3 piguły i ja próbowaliśmy na różne możliwe sposoby, a Rychu się rozleniwił i chce tylko butle [emoji19] na koniec się poryczałam. Szkoda by mi było karmić go modyfikowanym, ale na dłuższa metę już tak nie dam rady, wykańcza mnie trochę to odciąganie mleka (średnio 8 razy dziennie po 20 minut), nie mamy ani czasu ani możliwości żeby choćby wyjść z domu na dłużej niż 2h. No nic, na szczęście mam wsparcie w tej poradni, jutro tam wracamy i dalej będziemy walczyć [emoji123] Forza Rysiek! [emoji123]
No za to dobra wiadomość jest taka, ze mamy 3300kg [emoji28] @Beenka chcesz pogłaskać Buddę po brzuszku? [emoji28]
Pm