reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mogę też polecić wlewki melilax.

Dziewczyny jakaś taka nostalgia i smutek u mnie od dwóch dni :( brakuje mi tego jak tu kiedyś było, tętniło tu życie, były super osoby (są dalej tylko szkoda że taka garstka). Próbuję jakoś się doczepić do innych wątków, z nadzieją że znajdę miejsce przypominające to, ale nie udaje się, czuję się jakbym tam wszędzie nie pasowała :(

reklama
Ja mogę też polecić wlewki melilax.

Dziewczyny jakaś taka nostalgia i smutek u mnie od dwóch dni :( brakuje mi tego jak tu kiedyś było, tętniło tu życie, były super osoby (są dalej tylko szkoda że taka garstka). Próbuję jakoś się doczepić do innych wątków, z nadzieją że znajdę miejsce przypominające to, ale nie udaje się, czuję się jakbym tam wszędzie nie pasowała :(

No i to było w 2017, a wydaje się wczoraj. Tak ten czas leci, niesamowite.
A testowałaś? :)

Wielu dziewczynom się udalo, maja teraz inne obowiazki. Innym sie nie udalo i poszly dalej. Ja tez probowalam podejmowac inne watki ale w kazdym bylam obca. Wiem o czym mowisz. Taki smutny nasz los. :( ale OlaTy juz niemalze w trakcie, zaraz @Beenka znowu zacznie, @O'Hara tez mysle Rysiek sie tak spodobal, ze chwila patrzec jak poleci za ciosem.. @Velvetka, @ZACZAROWANSKICIA I JA zarax sie rozpakujemy, ja to deklatuje abarot, bo musze nadrobic stracony czas. Więc wiesz w przyrodziw nic nie ginie.

P. S. ja to po cichu liczę, ze @O'Hara tak jak kiedys obiecała zwola nas wszystkie, zebysmy zobaczyly to Royal baby, chocby na skypie ale zawsze :D hahahaha

Zobacz załącznik 1034517

Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji846] jakieś 2 lata kiedy urodził się Franuś[emoji846] dzisiaj robiłam test i wyszedł pozytywnie [emoji846] czy są tu mamusie 2020 a może konkretnie na czerwiec

Gratulacje! [emoji119] Widziałam, że już odnalazłaś wątek czerwcowych mam! Spokojnej ciąży!

Ja wracam do akcji za 7 miesięcy, razem z @mala.wiedzma. i @O’Hara i @Jotka_Szczotka nawet z Tobą jeśli ogarniesz [emoji16] Haha! A tymczasem mój dzieć chodzi do żłobka a ja za dwa tygodnie wracam do pracy!
Oooo to idealnie sluchaj:D ja sobie zakladam ze trzecie i za razem ostatnie bedzie w 2022 tak.. Bo jak sie syn urodzil to powiedzialam mezowi ze nastepne nedzie w 2020 bo data ladna i zobacz! Toz ja sie sama zaklelam dlatego nam nie wychodzilo. Dlatego teraz mowie wszem i wobec :p 2022. Wiec jeszcze tu z Wami pobede..

Nie musiałam :/ 18 go przyszła @, dziwne że akurat teraz jak zaczęliśmy się starać i jeszcze parę dni po pozytywnym teście owu. Widać wszystko mi się rozregulowało.

Ze tak polecę klasykiem... ten cykl będzie wasz! [emoji851]
U mnie trochę desperacja z karmieniem... siedzieliśmy dzisiaj 3h w poradni, 3 piguły i ja próbowaliśmy na różne możliwe sposoby, a Rychu się rozleniwił i chce tylko butle [emoji19] na koniec się poryczałam. Szkoda by mi było karmić go modyfikowanym, ale na dłuższa metę już tak nie dam rady, wykańcza mnie trochę to odciąganie mleka (średnio 8 razy dziennie po 20 minut), nie mamy ani czasu ani możliwości żeby choćby wyjść z domu na dłużej niż 2h. No nic, na szczęście mam wsparcie w tej poradni, jutro tam wracamy i dalej będziemy walczyć [emoji123] Forza Rysiek! [emoji123]
No za to dobra wiadomość jest taka, ze mamy 3300kg [emoji28] @Beenka chcesz pogłaskać Buddę po brzuszku? [emoji28]

reklama
Ze tak polecę klasykiem... ten cykl będzie wasz! [emoji851]
U mnie trochę desperacja z karmieniem... siedzieliśmy dzisiaj 3h w poradni, 3 piguły i ja próbowaliśmy na różne możliwe sposoby, a Rychu się rozleniwił i chce tylko butle [emoji19] na koniec się poryczałam. Szkoda by mi było karmić go modyfikowanym, ale na dłuższa metę już tak nie dam rady, wykańcza mnie trochę to odciąganie mleka (średnio 8 razy dziennie po 20 minut), nie mamy ani czasu ani możliwości żeby choćby wyjść z domu na dłużej niż 2h. No nic, na szczęście mam wsparcie w tej poradni, jutro tam wracamy i dalej będziemy walczyć [emoji123] Forza Rysiek! [emoji123]
No za to dobra wiadomość jest taka, ze mamy 3300kg [emoji28] @Beenka chcesz pogłaskać Buddę po brzuszku? [emoji28]
Biorę sobie do siebie Twoja słowa i postaram się nie zawieść [emoji851]
Trzymam kciuki za Rysia żeby jednak załapał :)

Do góry