reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No narobiło się kutwa, wyobraźcie sobie, ze mam cukrzyce ciążową. Załamałam się dzisiaj, najbardziej się boje, żeby na młodego nie miało to większego wpływu. No i masz babo placek!

reklama
@O'Hara dasz radę! To nie koniec świata :* znam sporo dziewczyn które miały cukrzycę ciążowa. Nie taki diabeł straszny. Trzeba się naumiec i hopa do przodu. A Ty obrót a babka jesteś więc Ryniu będzie z Tobą bezpieczny. Wierzę w to

@O'Hara dasz radę! To nie koniec świata :* znam sporo dziewczyn które miały cukrzycę ciążowa. Nie taki diabeł straszny. Trzeba się naumiec i hopa do przodu. A Ty obrót a babka jesteś więc Ryniu będzie z Tobą bezpieczny. Wierzę w to

No już mi trochę przeszło, ogarnęłam się z deka ;) no jakoś to będzie, po cichu liczę, że totalne wyeliminowanie cukrów takich jak czekolada, cukierki i tym podobnego gowna oraz spożywanie nieco regularniejszych posiłków rozwiąże sprawę, ale w szoku byłam, bo nie mam żadnych objawów, no cóż... przejdziemy i przez to, tak jak mówisz... to nie koniec świata ;)

No narobiło się kutwa, wyobraźcie sobie, ze mam cukrzyce ciążową. Załamałam się dzisiaj, najbardziej się boje, żeby na młodego nie miało to większego wpływu. No i masz babo placek!
Laska luzuj gacie, też teraz w tej ciązy miałam cukrzycę ciążową, której się nie spodziewalam, bo ani nadwagi nie miałam(co więcej, w cholerę przed ciążą schudłam!), w pierszej ciązy nie miałam, a tu JEBUT i gitara,wszystko spoko! Upierdliwe to jest, bo musisz pilnować diety, kłuć te paluchy...ale dla dziecka warto, no nie? Dasz rade!

Laska luzuj gacie, też teraz w tej ciązy miałam cukrzycę ciążową, której się nie spodziewalam, bo ani nadwagi nie miałam(co więcej, w cholerę przed ciążą schudłam!), w pierszej ciązy nie miałam, a tu JEBUT i gitara,wszystko spoko! Upierdliwe to jest, bo musisz pilnować diety, kłuć te paluchy...ale dla dziecka warto, no nie? Dasz rade!

Dzięki [emoji8] bo ja już się naczytałam oczywiście o zniekształconych i niedorozwiniętych dzieciach i chu* tam, że lekarz uspokaja, Google poszło w ruch jeszcze w poczekalni na wizytę [emoji28] no i właśnie tez się zdziwiłam, bo nic kompletnie na to nie wskazywało ‍♀️ no, ale nie ma co... teraz już na pewno jestem słodka połówka ;)

A jak Ty sobie żyjesz @Jotka_Szczotka ? :)
Jakoś leci. Dziś mam najgorszy dzień w ciąży jak dotej pory... I trochę się doluje... Tak o. :)

W środę byłam n usg. Dzidzia miala 2,27cm równo 9tygodni czyli wszystko idealnie zgodne z OM. Dziś odebrałam wyniki. Wszytko też w normach. :) i ciazuje sobie.

Jakoś leci. Dziś mam najgorszy dzień w ciąży jak dotej pory... I trochę się doluje... Tak o. :)

W środę byłam n usg. Dzidzia miala 2,27cm równo 9tygodni czyli wszystko idealnie zgodne z OM. Dziś odebrałam wyniki. Wszytko też w normach. :) i ciazuje sobie.

Kurde, cudze ciąże to tak szybko lecą [emoji4] no to fajnie, najważniejsze ze wszystko ok. Oby tak dalej [emoji256][emoji106][emoji256][emoji106]

reklama
Do góry