Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@O'Hara dasz radę! To nie koniec świata :* znam sporo dziewczyn które miały cukrzycę ciążowa. Nie taki diabeł straszny. Trzeba się naumiec i hopa do przodu. A Ty obrót a babka jesteś więc Ryniu będzie z Tobą bezpieczny. Wierzę w to
Laska luzuj gacie, też teraz w tej ciązy miałam cukrzycę ciążową, której się nie spodziewalam, bo ani nadwagi nie miałam(co więcej, w cholerę przed ciążą schudłam!), w pierszej ciązy nie miałam, a tu JEBUT i gitara,wszystko spoko! Upierdliwe to jest, bo musisz pilnować diety, kłuć te paluchy...ale dla dziecka warto, no nie? Dasz rade!No narobiło się kutwa, wyobraźcie sobie, ze mam cukrzyce ciążową. Załamałam się dzisiaj, najbardziej się boje, żeby na młodego nie miało to większego wpływu. No i masz babo placek!
Laska luzuj gacie, też teraz w tej ciązy miałam cukrzycę ciążową, której się nie spodziewalam, bo ani nadwagi nie miałam(co więcej, w cholerę przed ciążą schudłam!), w pierszej ciązy nie miałam, a tu JEBUT i gitara,wszystko spoko! Upierdliwe to jest, bo musisz pilnować diety, kłuć te paluchy...ale dla dziecka warto, no nie? Dasz rade!
Jakoś leci. Dziś mam najgorszy dzień w ciąży jak dotej pory... I trochę się doluje... Tak o.A jak Ty sobie żyjesz @Jotka_Szczotka ?
Jakoś leci. Dziś mam najgorszy dzień w ciąży jak dotej pory... I trochę się doluje... Tak o.
W środę byłam n usg. Dzidzia miala 2,27cm równo 9tygodni czyli wszystko idealnie zgodne z OM. Dziś odebrałam wyniki. Wszytko też w normach. i ciazuje sobie.