reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No narobiło się kutwa, wyobraźcie sobie, ze mam cukrzyce ciążową. Załamałam się dzisiaj, najbardziej się boje, żeby na młodego nie miało to większego wpływu. No i masz babo placek!

reklama
@O'Hara dasz radę! To nie koniec świata :* znam sporo dziewczyn które miały cukrzycę ciążowa. Nie taki diabeł straszny. Trzeba się naumiec i hopa do przodu. A Ty obrót a babka jesteś więc Ryniu będzie z Tobą bezpieczny. Wierzę w to

@O'Hara dasz radę! To nie koniec świata :* znam sporo dziewczyn które miały cukrzycę ciążowa. Nie taki diabeł straszny. Trzeba się naumiec i hopa do przodu. A Ty obrót a babka jesteś więc Ryniu będzie z Tobą bezpieczny. Wierzę w to

No już mi trochę przeszło, ogarnęłam się z deka ;) no jakoś to będzie, po cichu liczę, że totalne wyeliminowanie cukrów takich jak czekolada, cukierki i tym podobnego gowna oraz spożywanie nieco regularniejszych posiłków rozwiąże sprawę, ale w szoku byłam, bo nie mam żadnych objawów, no cóż... przejdziemy i przez to, tak jak mówisz... to nie koniec świata ;)

No narobiło się kutwa, wyobraźcie sobie, ze mam cukrzyce ciążową. Załamałam się dzisiaj, najbardziej się boje, żeby na młodego nie miało to większego wpływu. No i masz babo placek!
Laska luzuj gacie, też teraz w tej ciązy miałam cukrzycę ciążową, której się nie spodziewalam, bo ani nadwagi nie miałam(co więcej, w cholerę przed ciążą schudłam!), w pierszej ciązy nie miałam, a tu JEBUT i gitara,wszystko spoko! Upierdliwe to jest, bo musisz pilnować diety, kłuć te paluchy...ale dla dziecka warto, no nie? Dasz rade!

Laska luzuj gacie, też teraz w tej ciązy miałam cukrzycę ciążową, której się nie spodziewalam, bo ani nadwagi nie miałam(co więcej, w cholerę przed ciążą schudłam!), w pierszej ciązy nie miałam, a tu JEBUT i gitara,wszystko spoko! Upierdliwe to jest, bo musisz pilnować diety, kłuć te paluchy...ale dla dziecka warto, no nie? Dasz rade!

Dzięki [emoji8] bo ja już się naczytałam oczywiście o zniekształconych i niedorozwiniętych dzieciach i chu* tam, że lekarz uspokaja, Google poszło w ruch jeszcze w poczekalni na wizytę [emoji28] no i właśnie tez się zdziwiłam, bo nic kompletnie na to nie wskazywało ‍♀️ no, ale nie ma co... teraz już na pewno jestem słodka połówka ;)

A jak Ty sobie żyjesz @Jotka_Szczotka ? :)
Jakoś leci. Dziś mam najgorszy dzień w ciąży jak dotej pory... I trochę się doluje... Tak o. :)

W środę byłam n usg. Dzidzia miala 2,27cm równo 9tygodni czyli wszystko idealnie zgodne z OM. Dziś odebrałam wyniki. Wszytko też w normach. :) i ciazuje sobie.

Jakoś leci. Dziś mam najgorszy dzień w ciąży jak dotej pory... I trochę się doluje... Tak o. :)

W środę byłam n usg. Dzidzia miala 2,27cm równo 9tygodni czyli wszystko idealnie zgodne z OM. Dziś odebrałam wyniki. Wszytko też w normach. :) i ciazuje sobie.

Kurde, cudze ciąże to tak szybko lecą [emoji4] no to fajnie, najważniejsze ze wszystko ok. Oby tak dalej [emoji256][emoji106][emoji256][emoji106]

reklama
Do góry