reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was kochane

Pewnie mnie nie pamiętacie :)
Po 1,5 roku Rozpoczęliśmy z mężem przygodę z klinika Invimed z Wrocławia . Pierwsze zalecenie to badanie nasienia męża metoda msome .
Wczoraj odebrałam wynik i jesteśmy podlamani . Rok temu badanie nasienia ale nie metoda msome wykazało 10% plemników o budowie prawidłowej . Na dzień dzisiejszy 0%. Ponad pół roku mąż jest na CLO w celu zwiekszenia ilości testosteronu . Był bardzo niski .
Czy któras z Was jest „ekspertem „ w odczytywaniu wyników ? Wizytę w invimed mamy 13 marca , do tej pory osiwieje :) a nie chce za dużo szperać w necie i się zadręczać. Może w tym wątku będzie ktoś potrafił to rozgryźć.
Czy dobrze rozumiem ze inseminacja w naszym przypadku jest bez sensu ?
Czy jest szansa na poprawienie tej morfologi ?
W załączniku zdjęcie badania .
Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi .

I gratuluje wszystkim , którym się udało :)

Co u Was? @o’hara się pojawia ? Zawsze od niej tryskała wirtualna energia :)

Jak to nie pamiętamy, jak pamiętamy!!! Super, że się odezwałaś. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby w końcu się udało. Jak będziesz chciała się podzielić, daj znać, jak tam po wizycie 13 [emoji8]

No właśnie! Najlepiej jednak zawsze polegać na opinii lekarza, nie ma się tez co podłamywac, bo jednak nie ma sytuacji bez wyjścia! Zawsze można coś poradzić [emoji123][emoji123][emoji123]
No u mnie teoretycznie jest fasolka, obecnie 6+4, ale w praktyce przekonamy się w środę co tam się dzieje, bo ciagle a to krwawię a to plamię... nerwowo mnie ta ciąża już wykańcza... inaczej sobie to wyobrażałam ;) ale na razie nie ma co histeryzować, zobaczymy co to będzie ;)

Mocno trzymam kciuki, żeby fasolka rosła zdrowo [emoji7]

@lili78 Pozdrowienia dla Ciebie i też trzymam mocno kciuki. Mądre słowa napisałaś [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Cześć dziewczyny [emoji3590]
Lilli, Dawno Cię tu nie było :) jak zawsze mądrze piszesz :)
Marta, pewnie że pamiętamy. Wysyłam dużo ciepła dla Was i daj znać koniecznie do powie lekarz.
O'Hara trzymam mocno za Was kciuki i weź informuj co i jak na bieżąco.

IMG_0018.JPG

No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

O'hara super :) czyli tak jak mowilam takie krwawienia nic nie przesadzaja. Oszczedzaj sie teraz, bierz progesteron i sie wchlonie krwiak :) bo to na pewno to. Trzymam kciuki.

Zobacz załącznik 949081

No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

O Boże!!! Co za szczęście!!! [emoji119][emoji119][emoji119] Cudowny mały łobuziak [emoji7][emoji7][emoji7] i jaki przystojniacha [emoji3590] Odpoczywaj i leż plackiem, filmy, książka i dobre jedzonko pod nos!

Była łezka jak zobaczyłaś serducho? Ja pamiętam, że bardzo się wzruszyłam.

O Boże!!! Co za szczęście!!! [emoji119][emoji119][emoji119] Cudowny mały łobuziak [emoji7][emoji7][emoji7] i jaki przystojniacha [emoji3590] Odpoczywaj i leż plackiem, filmy, książka i dobre jedzonko pod nos!

Była łezka jak zobaczyłaś serducho? Ja pamiętam, że bardzo się wzruszyłam.

Przystojniacha albo fajna dupeczka, bo to jeszcze ono ;) no pewnie ze się wzruszyłam, tym bardziej ze się nie spodziewałam, w sobotę miałam dosyć solidne krwawienie i poszłam dzisiaj na ta wizytę w zasadzie przygotowana na najgorsze, a tu takie szczęście ze widziałam (nie słyszałam) nawet [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] niezapomniana chwila :)

Zobacz załącznik 949081

Super Kochana i gratulacje bijacego serduszka:*
Dbaj o siebie i odpoczywaj.

Zobacz załącznik 949081

Coż za piękna fasolinda :* wszystko będzie dobrze, jeszcze raz graruluję! [emoji173]️

Przystojniacha albo fajna dupeczka, bo to jeszcze ono ;) no pewnie ze się wzruszyłam, tym bardziej ze się nie spodziewałam, w sobotę miałam dosyć solidne krwawienie i poszłam dzisiaj na ta wizytę w zasadzie przygotowana na najgorsze, a tu takie szczęście ze widziałam (nie słyszałam) nawet [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] niezapomniana chwila :)

Ja tam widzę przystojniaka, ale jakbym się jednak pomyliła, to wiadomo, że fajna dupeczka po mamusi [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
@O'Hara cudownie! Rozrabuaka od samego początku :)
Leż, nie ruszaj się skoro zakazał i korzystaj z netflixa ile wlezie. :D i przekaż dziecku, że ma nie odwalać takich akcji, bo jest naszym takim Royal baby i wszystkie ciotki na niego czekają!

Do góry