Witam Was kochane
Pewnie mnie nie pamiętacie
Po 1,5 roku Rozpoczęliśmy z mężem przygodę z klinika Invimed z Wrocławia . Pierwsze zalecenie to badanie nasienia męża metoda msome .
Wczoraj odebrałam wynik i jesteśmy podlamani . Rok temu badanie nasienia ale nie metoda msome wykazało 10% plemników o budowie prawidłowej . Na dzień dzisiejszy 0%. Ponad pół roku mąż jest na CLO w celu zwiekszenia ilości testosteronu . Był bardzo niski .
Czy któras z Was jest „ekspertem „ w odczytywaniu wyników ? Wizytę w invimed mamy 13 marca , do tej pory osiwieje a nie chce za dużo szperać w necie i się zadręczać. Może w tym wątku będzie ktoś potrafił to rozgryźć.
Czy dobrze rozumiem ze inseminacja w naszym przypadku jest bez sensu ?
Czy jest szansa na poprawienie tej morfologi ?
W załączniku zdjęcie badania .
Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi .
I gratuluje wszystkim , którym się udało
Co u Was? @o’hara się pojawia ? Zawsze od niej tryskała wirtualna energia
Jak to nie pamiętamy, jak pamiętamy!!! Super, że się odezwałaś. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby w końcu się udało. Jak będziesz chciała się podzielić, daj znać, jak tam po wizycie 13 [emoji8]
No właśnie! Najlepiej jednak zawsze polegać na opinii lekarza, nie ma się tez co podłamywac, bo jednak nie ma sytuacji bez wyjścia! Zawsze można coś poradzić [emoji123][emoji123][emoji123]
No u mnie teoretycznie jest fasolka, obecnie 6+4, ale w praktyce przekonamy się w środę co tam się dzieje, bo ciagle a to krwawię a to plamię... nerwowo mnie ta ciąża już wykańcza... inaczej sobie to wyobrażałam ale na razie nie ma co histeryzować, zobaczymy co to będzie
Mocno trzymam kciuki, żeby fasolka rosła zdrowo [emoji7]
@lili78 Pozdrowienia dla Ciebie i też trzymam mocno kciuki. Mądre słowa napisałaś [emoji8][emoji8][emoji8]