reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny;) ładnie rosną wasze maluszki;) u nas ok;) ja się wizytuje 12 kwietnia we Wrocławiu u tej doktor co byłam z podejrzeniem taśm owodniowych ( oczywiście obalone) ale muszę jechać do kontroli;) będzie równy 30 tydzień ;) w 22 tyg młoda miała 580 gram;) jestem ciekawa ile będzie miała teraz. Nie widziałam jej id 2 marcA wtedy miałam ostatnie USG;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane daje na szybko znac. U nas ok, rowny 12 tydz dzidziola
1522837664-ba3c555f049576d7-aaaaaa.jpeg
Śliczny [emoji7][emoji7] siłacz cudowny [emoji7][emoji7]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Jesteś na l4?
No niestety to są uroki pierwszych tygodni.
Dużo wypoczywaj, znajdź sobie jakieś relaksujące zajęcie i nie zamartwiaj się

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie. Dopiero maja od wczoraj nowa na moje miejsce ale chyba od poniedzialku pojde na l4

Siemka! Gratulacje dla Ciebie, @Dagaa11! Fajnie, że wracacie tu z takimi informacjami. Widzę, że ostatnie starające się dziewczyny przeniosły się na Satarczki 2018. Cóż, też się tam wybiorę w maju. Jestem w połowie przedostatniego niestarającego się cyklu. :) Grudniówki już ruszyły a ja wciąż zacieram ręce na luty. :)

@O'Hara, @lili78, @marta_usssek nie zapomnijcie, że my wciąż czekamy na wieści! :)

Siemka! Gratulacje dla Ciebie, @Dagaa11! Fajnie, że wracacie tu z takimi informacjami. Widzę, że ostatnie starające się dziewczyny przeniosły się na Satarczki 2018. Cóż, też się tam wybiorę w maju. Jestem w połowie przedostatniego niestarającego się cyklu. :) Grudniówki już ruszyły a ja wciąż zacieram ręce na luty. :)

@O'Hara, @lili78, @marta_usssek nie zapomnijcie, że my wciąż czekamy na wieści! :)
Dziekuje kochana :*
Wlasnie, co z naszymi gwiazdami? Gdzie one sie podziewaja?

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Daga11 zmienilas zdjęcie i nie wiedziałam że Ty to Ty ;)super gratulacje ale Ci się trafiło świąteczny prezent jak mi na Boże Narodzenie

Dziekuje dziewczyny :* to dopiero sam początek wiec stres jest caaaly czas :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, ja dziś na cito umówiłam się do lekarza, bo zaniepokoiły mnie brązowe nitki w śluzie... badanie wyszło OK, doktor powiedział ze w tej chwili wydzielina jest prawidłowa. Na usg serce bije, dziecko OK, ma 1 cm. Tylko zauważył jakaś ciemniejsza przestrzeń i stwierdził ze to może być krwiak, ale w karcie dał przy tym znak zapytania. Ale przepisal luteinę i nalegał na zwolnienie przynajmniej do następnej wizyty... staram się nie martwić i być dobrej myśli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, ja dziś na cito umówiłam się do lekarza, bo zaniepokoiły mnie brązowe nitki w śluzie... badanie wyszło OK, doktor powiedział ze w tej chwili wydzielina jest prawidłowa. Na usg serce bije, dziecko OK, ma 1 cm. Tylko zauważył jakaś ciemniejsza przestrzeń i stwierdził ze to może być krwiak, ale w karcie dał przy tym znak zapytania. Ale przepisal luteinę i nalegał na zwolnienie przynajmniej do następnej wizyty... staram się nie martwić i być dobrej myśli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie :) ja miałam krwiaka (najprawdopodobniej po wchłanianiu się bliźniaka bo pierwszy lekarz na pierwszym USG widział dwa pęcherzyki w ciąży z synem), fakt faktem nie plamiłam, ale po luteinie po dwóch tygodniach po krwiaku śladu nie było.

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Do góry