reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny;) ładnie rosną wasze maluszki;) u nas ok;) ja się wizytuje 12 kwietnia we Wrocławiu u tej doktor co byłam z podejrzeniem taśm owodniowych ( oczywiście obalone) ale muszę jechać do kontroli;) będzie równy 30 tydzień ;) w 22 tyg młoda miała 580 gram;) jestem ciekawa ile będzie miała teraz. Nie widziałam jej id 2 marcA wtedy miałam ostatnie USG;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane daje na szybko znac. U nas ok, rowny 12 tydz dzidziola
1522837664-ba3c555f049576d7-aaaaaa.jpeg
Śliczny [emoji7][emoji7] siłacz cudowny [emoji7][emoji7]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Jesteś na l4?
No niestety to są uroki pierwszych tygodni.
Dużo wypoczywaj, znajdź sobie jakieś relaksujące zajęcie i nie zamartwiaj się

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie. Dopiero maja od wczoraj nowa na moje miejsce ale chyba od poniedzialku pojde na l4

Siemka! Gratulacje dla Ciebie, @Dagaa11! Fajnie, że wracacie tu z takimi informacjami. Widzę, że ostatnie starające się dziewczyny przeniosły się na Satarczki 2018. Cóż, też się tam wybiorę w maju. Jestem w połowie przedostatniego niestarającego się cyklu. :) Grudniówki już ruszyły a ja wciąż zacieram ręce na luty. :)

@O'Hara, @lili78, @marta_usssek nie zapomnijcie, że my wciąż czekamy na wieści! :)

Siemka! Gratulacje dla Ciebie, @Dagaa11! Fajnie, że wracacie tu z takimi informacjami. Widzę, że ostatnie starające się dziewczyny przeniosły się na Satarczki 2018. Cóż, też się tam wybiorę w maju. Jestem w połowie przedostatniego niestarającego się cyklu. :) Grudniówki już ruszyły a ja wciąż zacieram ręce na luty. :)

@O'Hara, @lili78, @marta_usssek nie zapomnijcie, że my wciąż czekamy na wieści! :)
Dziekuje kochana :*
Wlasnie, co z naszymi gwiazdami? Gdzie one sie podziewaja?

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Daga11 zmienilas zdjęcie i nie wiedziałam że Ty to Ty ;)super gratulacje ale Ci się trafiło świąteczny prezent jak mi na Boże Narodzenie

Dziekuje dziewczyny :* to dopiero sam początek wiec stres jest caaaly czas :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, ja dziś na cito umówiłam się do lekarza, bo zaniepokoiły mnie brązowe nitki w śluzie... badanie wyszło OK, doktor powiedział ze w tej chwili wydzielina jest prawidłowa. Na usg serce bije, dziecko OK, ma 1 cm. Tylko zauważył jakaś ciemniejsza przestrzeń i stwierdził ze to może być krwiak, ale w karcie dał przy tym znak zapytania. Ale przepisal luteinę i nalegał na zwolnienie przynajmniej do następnej wizyty... staram się nie martwić i być dobrej myśli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, ja dziś na cito umówiłam się do lekarza, bo zaniepokoiły mnie brązowe nitki w śluzie... badanie wyszło OK, doktor powiedział ze w tej chwili wydzielina jest prawidłowa. Na usg serce bije, dziecko OK, ma 1 cm. Tylko zauważył jakaś ciemniejsza przestrzeń i stwierdził ze to może być krwiak, ale w karcie dał przy tym znak zapytania. Ale przepisal luteinę i nalegał na zwolnienie przynajmniej do następnej wizyty... staram się nie martwić i być dobrej myśli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie :) ja miałam krwiaka (najprawdopodobniej po wchłanianiu się bliźniaka bo pierwszy lekarz na pierwszym USG widział dwa pęcherzyki w ciąży z synem), fakt faktem nie plamiłam, ale po luteinie po dwóch tygodniach po krwiaku śladu nie było.

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Do góry