reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ktoś pisał ze miał głupie sny ja też śniło mi się ze zgwalcilam pacjenta..I były na to dowody bo mieliśmy takie same wyniki badań krwi?! Zastanawiałam się jak z tego wyjść i udawać że jestem niewinna i gdy przyszedł syn tego zgwalconego pacjenta z tymi papierami w ręku i pokazał na mnie palcem ze to ja gwałciciel szybko odgryzlam mu palca ale tak jednym hapsem aż do ramienia i się wywinelam. ...
Dawno coś śmiesznego mi się nie śniło nam nadzieję ze trochę was rozbawilam;)

Haha chyba nic smieszniejszego mi sie w zyciu nie snilo! Ale co sie dziwic... Jak my w kolko o seksie ;)

reklama
Witam się w 34 dc z rana ;) u mnie
dzisiaj takie widoki :D

Zobacz załącznik 840567

4 cykl starań, termin porodu według OM - 1 listopada 2018

Objawów oprócz bolących piersi nie miałam, nigdy w życiu piersi przed @ nie bolały mnie no ale nie chciałam się nakręcać :-D

Bety robić nie będe bo z synem tez nie robiłam i mam podobne zdanie na temat bety jak @agrafka07 :D

Wizyta u lekarza 14 marzec to będzie 6 tyg i 6 dni :)

Staranka co drugi dzień w nieparzyste dni cyklu [emoji14]

Powodzenia dziewczyny trzymam kciuki ;) :*

Gratuluję z całego serca [emoji8]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@Biedronka0506, jupi!!! Wspaniale!!! Jest radość!!! Gratulacje dla Ciebie i pięknych 9 miesięcy!!! [emoji173]️

[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]

Witam u mnie 15 dc test owulacyjny pozytywny. ...ale w testy do końca nie wierzę bo usg mijalo się z testami np miałam pozytyw w czwartek czyli owulacja powinna być piątek sobota a na usg wyszło ze była we wtorek także podchodzę na luzie do testów ale robie je bo mam poprostu zapas z allegro :)

reklama
Witam u mnie 15 dc test owulacyjny pozytywny. ...ale w testy do końca nie wierzę bo usg mijalo się z testami np miałam pozytyw w czwartek czyli owulacja powinna być piątek sobota a na usg wyszło ze była we wtorek także podchodzę na luzie do testów ale robie je bo mam poprostu zapas z allegro :)
I te z allegro nie wychodziły nigdy tak na 100% pozytywne.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Do góry