reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ktoś pisał ze miał głupie sny ja też śniło mi się ze zgwalcilam pacjenta..I były na to dowody bo mieliśmy takie same wyniki badań krwi?! Zastanawiałam się jak z tego wyjść i udawać że jestem niewinna i gdy przyszedł syn tego zgwalconego pacjenta z tymi papierami w ręku i pokazał na mnie palcem ze to ja gwałciciel szybko odgryzlam mu palca ale tak jednym hapsem aż do ramienia i się wywinelam. ...
Dawno coś śmiesznego mi się nie śniło nam nadzieję ze trochę was rozbawilam;)

Haha chyba nic smieszniejszego mi sie w zyciu nie snilo! Ale co sie dziwic... Jak my w kolko o seksie ;)

reklama
Witam się w 34 dc z rana ;) u mnie
dzisiaj takie widoki :D

Zobacz załącznik 840567

4 cykl starań, termin porodu według OM - 1 listopada 2018

Objawów oprócz bolących piersi nie miałam, nigdy w życiu piersi przed @ nie bolały mnie no ale nie chciałam się nakręcać :-D

Bety robić nie będe bo z synem tez nie robiłam i mam podobne zdanie na temat bety jak @agrafka07 :D

Wizyta u lekarza 14 marzec to będzie 6 tyg i 6 dni :)

Staranka co drugi dzień w nieparzyste dni cyklu [emoji14]

Powodzenia dziewczyny trzymam kciuki ;) :*

Gratuluję z całego serca [emoji8]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@Biedronka0506, jupi!!! Wspaniale!!! Jest radość!!! Gratulacje dla Ciebie i pięknych 9 miesięcy!!! [emoji173]️

[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]

Witam u mnie 15 dc test owulacyjny pozytywny. ...ale w testy do końca nie wierzę bo usg mijalo się z testami np miałam pozytyw w czwartek czyli owulacja powinna być piątek sobota a na usg wyszło ze była we wtorek także podchodzę na luzie do testów ale robie je bo mam poprostu zapas z allegro :)

reklama
Witam u mnie 15 dc test owulacyjny pozytywny. ...ale w testy do końca nie wierzę bo usg mijalo się z testami np miałam pozytyw w czwartek czyli owulacja powinna być piątek sobota a na usg wyszło ze była we wtorek także podchodzę na luzie do testów ale robie je bo mam poprostu zapas z allegro :)
I te z allegro nie wychodziły nigdy tak na 100% pozytywne.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Do góry