zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Tak mi przykro żadne słowa tu nie są w stanie Cię pocieszycU mnie 5 poronienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi przykro żadne słowa tu nie są w stanie Cię pocieszycU mnie 5 poronienie
Przykro mi bardzo. ...U mnie 5 poronienie
Życie jest niesprawiedliweU mnie 5 poronienie
Po mojej stracie pisałam z kobietą która też była po 5 poronieniach pomogła mi wyjść z dołka przeczytałam jej artykuł w gazecie (pisała że jest mama 8 dzieci w tym 5 jest w niebie )napisałam do niej list.U mnie 5 poronienie
No niestety, żadna z nas dobrą wróżką nie jest. Możesz być w ciąży jak i plamienia mogą być spowodowane zmianami hormonalnymi. Ja bym poszła na betę, bo chyba lepsze rozczarowanie niż zamartwianie się. A co do testów to też wychodzą różnie.Witam jestem tu po raz pierwszy.Mam niestety problem ale może zacznę w skrócie od początku.staramy się z mężem od 3 lat o dziecko wszystkie badania ok dróżnośc dobra,w tamtym roku usunięty miesniak w lipcu okazało się ze mam torbiel ponad 7cm wchłonąl się na szczęście po tabletkach w miesiąc.no i co i dalej nic były różne tabletki były zastrzyki no i były inseminacje.i właśnie jestem po 3 i tak ostatnia miesiączkę miałam 22 stycznia dzsiaj jest 38 dzien i tak od 25 do 32 dnia plamienia(biorę luteine 2×dopochowa i bralam do niedzieli duphaston ale niestety mi się skończył a nie wiedziałam że tak mi się przedłuży i nie byłam po recepte)następnie taj przez 3dni plamienia 2 razy dziennie kawa z mlekiem ale to chyba po luteinie.później zero plamien a dzisiaj znów się zaczęły.test w 34 i dzisiaj negatywny na betę boje się iść bo nie chce sie rozczarowac.aha i jeszcze tempka powyżej 37.czy jest szansa żebym była w ciąży?czasami się tak czuje jak by miał mi się zacząć i jak uciskam brzuch to troszkę czuje ale nie tak jak zawsze przed@.nie wiem co mam myślec.co miesiąc zalamka
BetaWitam jestem tu po raz pierwszy.Mam niestety problem ale może zacznę w skrócie od początku.staramy się z mężem od 3 lat o dziecko wszystkie badania ok dróżnośc dobra,w tamtym roku usunięty miesniak w lipcu okazało się ze mam torbiel ponad 7cm wchłonąl się na szczęście po tabletkach w miesiąc.no i co i dalej nic były różne tabletki były zastrzyki no i były inseminacje.i właśnie jestem po 3 i tak ostatnia miesiączkę miałam 22 stycznia dzsiaj jest 38 dzien i tak od 25 do 32 dnia plamienia(biorę luteine 2×dopochowa i bralam do niedzieli duphaston ale niestety mi się skończył a nie wiedziałam że tak mi się przedłuży i nie byłam po recepte)następnie taj przez 3dni plamienia 2 razy dziennie kawa z mlekiem ale to chyba po luteinie.później zero plamien a dzisiaj znów się zaczęły.test w 34 i dzisiaj negatywny na betę boje się iść bo nie chce sie rozczarowac.aha i jeszcze tempka powyżej 37.czy jest szansa żebym była w ciąży?czasami się tak czuje jak by miał mi się zacząć i jak uciskam brzuch to troszkę czuje ale nie tak jak zawsze przed@.nie wiem co mam myślec.co miesiąc zalamka