reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie 5 poronienie :(
Tak mi przykro żadne słowa tu nie są w stanie Cię pocieszyc

3jgxskjo51j6485i.png

reklama
Witam jestem tu po raz pierwszy.Mam niestety problem ale może zacznę w skrócie od początku.staramy się z mężem od 3 lat o dziecko wszystkie badania ok dróżnośc dobra,w tamtym roku usunięty miesniak w lipcu okazało się ze mam torbiel ponad 7cm wchłonąl się na szczęście po tabletkach w miesiąc.no i co i dalej nic były różne tabletki były zastrzyki no i były inseminacje.i właśnie jestem po 3 i tak ostatnia miesiączkę miałam 22 stycznia dzsiaj jest 38 dzien i tak od 25 do 32 dnia plamienia(biorę luteine 2×dopochowa i bralam do niedzieli duphaston ale niestety mi się skończył a nie wiedziałam że tak mi się przedłuży i nie byłam po recepte)następnie taj przez 3dni plamienia 2 razy dziennie kawa z mlekiem ale to chyba po luteinie.później zero plamien a dzisiaj znów się zaczęły.test w 34 i dzisiaj negatywny na betę boje się iść bo nie chce sie rozczarowac.aha i jeszcze tempka powyżej 37.czy jest szansa żebym była w ciąży?czasami się tak czuje jak by miał mi się zacząć i jak uciskam brzuch to troszkę czuje ale nie tak jak zawsze przed@.nie wiem co mam myślec.co miesiąc zalamka

Witam jestem tu po raz pierwszy.Mam niestety problem ale może zacznę w skrócie od początku.staramy się z mężem od 3 lat o dziecko wszystkie badania ok dróżnośc dobra,w tamtym roku usunięty miesniak w lipcu okazało się ze mam torbiel ponad 7cm wchłonąl się na szczęście po tabletkach w miesiąc.no i co i dalej nic były różne tabletki były zastrzyki no i były inseminacje.i właśnie jestem po 3 i tak ostatnia miesiączkę miałam 22 stycznia dzsiaj jest 38 dzien i tak od 25 do 32 dnia plamienia(biorę luteine 2×dopochowa i bralam do niedzieli duphaston ale niestety mi się skończył a nie wiedziałam że tak mi się przedłuży i nie byłam po recepte)następnie taj przez 3dni plamienia 2 razy dziennie kawa z mlekiem ale to chyba po luteinie.później zero plamien a dzisiaj znów się zaczęły.test w 34 i dzisiaj negatywny na betę boje się iść bo nie chce sie rozczarowac.aha i jeszcze tempka powyżej 37.czy jest szansa żebym była w ciąży?czasami się tak czuje jak by miał mi się zacząć i jak uciskam brzuch to troszkę czuje ale nie tak jak zawsze przed@.nie wiem co mam myślec.co miesiąc zalamka
No niestety, żadna z nas dobrą wróżką nie jest. Możesz być w ciąży jak i plamienia mogą być spowodowane zmianami hormonalnymi. Ja bym poszła na betę, bo chyba lepsze rozczarowanie niż zamartwianie się. A co do testów to też wychodzą różnie.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Beta

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Odebrałam dzisiaj wyniki bety, negatywna :( robiłam w 25 dc, 10-12 dni po owulacji. Myślicie że było za szybko czy raczej już powinno coś wyjść?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry