reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przy zachodzieniu w ciążę najlepiej jest jak jest 2.5 a w ciąży 2.0 .
Ja właśnie odebrałam wyniki i jest 3.77 za dużo [emoji20]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

A widzisz, co lekarz to opinia. Ja miałam prawie 5.0 po eutyroksie zeszło do 1.35 i lekarz powiedział, ze idealnie.

reklama
A widzisz, co lekarz to opinia. Ja miałam prawie 5.0 po eutyroksie zeszło do 1.35 i lekarz powiedział, ze idealnie.
Im niższy tym lepszy[emoji2] mówią że wtedy nie przeszkadza to w zachodzeniu w ciążę . A 1.35 to idealne jak jesteś w ciąży wtedy nie zagraża to dziecku. Myślę że każdy lekarz ma jakieś swoje granice tak jak i laboratorium.

Kurde nie wiem. Niby mówią, ze najlepiej poniżej 2.0 dla staraczek ale skoro lekarz widział wyniki i nic nie przepisal, to na pewno jest w porzo! [emoji4]

Właśnie tsh nie widział tylko pozostałe ale nie pytał o to...[emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@lili78 umów się po prostu do endokrynologa, myśle ze on najlepiej Ci doradzi. Zapewne zna się na tym lepiej niż my :) będziesz spokojniejsza :)

Ale kuwa z tym tsh to chyba jakaś ściema w ogóle [emoji23] ja mam niby idealne i gowno z tego a jeśli pamietam dobrze to @olaaa7 miała bardzo wysokie, ponad 10! I pieknie pyknelo za pierwszym razem i wszytsko Ok :) także nie wiem na koniec jak duża role to odgrywa :) ale wiadomo, jak każą zbić to każą. Pokornie się słucham i żrę narkotyki na zbicie ;)

Ale kuwa z tym tsh to chyba jakaś ściema w ogóle [emoji23] ja mam niby idealne i gowno z tego a jeśli pamietam dobrze to @olaaa7 miała bardzo wysokie, ponad 10! I pieknie pyknelo za pierwszym razem i wszytsko Ok :) także nie wiem na koniec jak duża role to odgrywa :) ale wiadomo, jak każą zbić to każą. Pokornie się słucham i żrę narkotyki na zbicie ;)
A czujesz różnice w samopoczuciu przy braniu tych leków?

Zdolowalam się tym k... skim tsh[emoji24][emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Piję sobie drinka, czekam na film i takie przemyślenie mnie naszło: ja tu sobie przesuwam starania raptem o 4 miesiące z błachego powodu a to kompletnie zaważy na życiu tego potencjalnego dziecka. Urodzi się w 2019 a nie jak w pierwotnym planie 2018 roku więc w szkole pozna innych ludzi. A szkolne znajomości mocno decydują o wyborach życiowych. Więc dziecko urodzone w tym roku byłoby innym człowiekiem, niż to urodzone w następnym.
Ehhh... filozofie. Nudzę się.

Do góry