reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dalej plamie tym razem na różowo jakby wiec albo szybciej przyjdzie albo juz nie wiem co bo powinno sie dostac okres po odstawieniu duphastonu tak z 3 dni po .
Ktore laseczki tu go przyjmują !?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie pomoge bo nigdy tego nie bralam...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurna, boli mnie kolano, z tyłu mi taka gula urosła. Mąż mówi, że to jakieś zapalenie. Smaruje na razie voltarenem. Mam nadzieję, że przejdzie bo jak nie to będę musiała do lekarza iść.

marzenia mają wielką moc...
Weź to kontroluj, bo zapalenie może być dość nieprzyjemne. Ja to bym w ogóle poszła do lekarza, niż jakbyś miała się męczyć z tym jeszcze z tydzień albo i więcej, zanim samo zniknie.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Weź to kontroluj, bo zapalenie może być dość nieprzyjemne. Ja to bym w ogóle poszła do lekarza, niż jakbyś miała się męczyć z tym jeszcze z tydzień albo i więcej, zanim samo zniknie.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak chyba zrobię bo to nie przelewki, ale zaznaczę lekarzowi przy wypisywania leków że mogę być w ciąży [emoji12]

marzenia mają wielką moc...

Skąpe jasno brązowe . Taki sluz na brązowo zabarwiony . Implantacją jest chyba jednorazowa tylko i raczej wydaje mi sie , ze duphaston spowodował wariowania w organizmie :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
implantacja moze trwac do 3 dni i to wlasnie taki sluz zabarwiony brazowo

dqpr3e5e7ell0w0u.png

A jak wam powiem, co mi się dzisiaj śniło... aż siara opowiadać :)
Śniło mi się mnóstwo pierdół ale jedna mi utkwiła w pamięci. Mój stary szedł na jakiś karnawał i kupił sobie takie czerwone wdzianko typu jak do samby z takimi piórami na głowę i ubrał się w to i tańczył jakieś dziwne tance z innymi ludźmi [emoji23] dodam, ze to wdzianko było kompletnie przezroczyste. Zapewne jest w tym jakieś odniesienie do mojego czerwonego wdzianka [emoji16] ale nie wiem, czy bym chciała poznać o interpretacje Freuda [emoji23][emoji23]
Mnie sie dzisiaj śnił poród.
Bylam sama w domu, skurcze 15minutek i pyk, młody już był ze mna ;D
Taki lajcik ze ja pierdziu [emoji23]
Tak to idzie rodzić [emoji23][emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Laskiiii jutro jade na ten koncert z moim w spodku [emoji7] na rocznice ślubu mu kupiłam i jutro jedziemyyyy [emoji173] Lord of the rings in concert.
Mąż uwielbia Władcę a ja takie koncerty [emoji7] a moze tez wladce polubie, kto wie- jutro będzie 1 raz jak film zobaczę w całości[emoji23]
Kto nie słyszał o tym :
No jaram sie fest [emoji16][emoji16][emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Do góry