Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam lubie poszalec u fryzjera[emoji4] to sa tylko wlosy wiec odrosna a fajnie cos czasami zmienic[emoji3] Brawo Ty za odwage[emoji8]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy czym dzisiaj Roch blysnie przed proboszczem[emoji16][emoji16][emoji16]
Ja mam to samo. Kiedyś do łopatę takie kręcone, dużo ich było. A teraz ledwo mysi ogonek i siano na głowie.To macie fajnie, ja mam takie chu**we włosy, ze do zapuszczenia dalej niż za ramie się nie nadają im są dłuższe tym brzydsze
Tak juz po[emoji5] 10 min ibpo bolu[emoji23]I co? Już po?
Tak juz po[emoji5] 10 min ibpo bolu[emoji23]
Bez[emoji4] pelna kultura, mlody urodzony aktor[emoji23][emoji23][emoji23]Bez siary?
Ja stosuje i okres dostaje wlasnie 3 dni po odtstawieniu. W tym cyklu nie biore duphastonu, bo nie mam i niech sie dzieje wola niebaDalej plamie tym razem na różowo jakby wiec albo szybciej przyjdzie albo juz nie wiem co bo powinno sie dostac okres po odstawieniu duphastonu tak z 3 dni po .
Ktore laseczki tu go przyjmują !?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom