reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
hejka dziewczyny, zaczeła się owulacja(po obserwacji śluzu) , tak przynajmniej mi sie zdaje, dzisiaj bol podbrzusza akbym miala dostac @ czy ktoras tak miala i co to moze oznaczac?
Ja czesto przed owu mam bol jakbym miala @ dostać.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurna, boli mnie kolano, z tyłu mi taka gula urosła. Mąż mówi, że to jakieś zapalenie. Smaruje na razie voltarenem. Mam nadzieję, że przejdzie bo jak nie to będę musiała do lekarza iść.

marzenia mają wielką moc...

Jakieś 10 lat temu krążył po sieci cytat niby z Bravo Girl, jak dziewczyna martwiła się guzem na kolanie i pytała czy to ciąża pozamaciczna. Pamiętacie? :)

Jakieś 10 lat temu krążył po sieci cytat niby z Bravo Girl, jak dziewczyna martwiła się guzem na kolanie i pytała czy to ciąża pozamaciczna. Pamiętacie? :)
10 lat temu to już nie czytałam takich gazet i ile w ogóle kiedyś czytałam bo za szczawia mnie nie było stać na prenumeratę więc takie chece mnie omineły. Ale dobre nie powiem [emoji12]

marzenia mają wielką moc...

Witam poniedzialkowo[emoji4] u mnie 24 dc i 11 dpo , rano na papierze zobaczylam troche nitek krwi wiec pewnie @ zaraz przyjdzie chociaz dziwnie szybko tym razem [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam poniedzialkowo[emoji4] u mnie 24 dc i 11 dpo , rano na papierze zobaczylam troche nitek krwi wiec pewnie @ zaraz przyjdzie chociaz dziwnie szybko tym razem [emoji22][emoji22][emoji22]

@lili78 ja co do Ciebie coś mam dobre przeczucia, że ten maraton na dobre Wam wyszedł :D

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama

Póki nie ma @ jest nadzieja !
U mnie 27 Dc . Nie moge podnieść sie z łóżka do pracy . Śniło mi sie , ze pracowałam w podstawówce i 13 letnie dziewczynki chodziły tam w ciąży . Większość nie wiedziała kto jest ojcem . Byłam przerażona i za wszelka cenę chciałam im pomoc . Mój maz drukował do rozwieszenia w szkole broszury dotyczące ciąż u młodych dziewczynek . Jak temu zapobiec itd . Dziwnyyyyy sen . To jeden z tych snów , ktore cały Dzien bedą chodzić mi po głowie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry