reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja z centrum jestem:)

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ja zamysłow, wiec prawie po sąsiedzku :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie
Dziś byłam u gina 2 raz w tym miesiącu ( wcześniej by sprawdzić jak duże sa polipy już o tym pisałam nic nie było widać bo byłam przed @ ) A dziś mu mojemu ogromnemu zaskoczeniu zobaczyłam już bijące serduszko !! Jestem nadal w szoku bo nie spodziewałam się tego. Dostałam zwolnienie leki i skierowanie na badania bo...jestem po przejściach. A termin jeszcze na sierpień może trzasne w moje 31 urodziny ;)
Super! Dbaj o siebie i odpoczywaj:*

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Witajcie
Dziś byłam u gina 2 raz w tym miesiącu ( wcześniej by sprawdzić jak duże sa polipy już o tym pisałam nic nie było widać bo byłam przed @ ) A dziś mu mojemu ogromnemu zaskoczeniu zobaczyłam już bijące serduszko !! Jestem nadal w szoku bo nie spodziewałam się tego. Dostałam zwolnienie leki i skierowanie na badania bo...jestem po przejściach. A termin jeszcze na sierpień może trzasne w moje 31 urodziny ;)
Gratulacje!Ale super niespodzianka!

Cześć znów wszystkim :) trochę mnie nie było ale sprawy zdrowotne mnie zmusiły do zaprzestania na listopad wszelkich starań. W związku z moimi wynikami tarczycy a dokładnie TSH podwyższonym dostałam leki bez dokładniejszych badań na obniżenie, po 4 dniach czułam się fatalnie i wylądowałam w szpitalu z tachykardia serca - wynik- skutki ubocznie brania leku. Po 4 dniach powtórne badania w tym ft 4 i usg tarczycy itd wynik - wszystko w normie [emoji33] pytanie co się stało Pani endokrynolog stwierdziła ze musial być błąd laboratoryjny... super a ja dochodziłam do siebie po atakach tachykardi prawie 3 tygodnie...
No ale jestem tu znów w 20dniu cyklu dziś po staraniach termin niechcianej @ na 12 stycznia.

Gorąco gratuluje tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za starające się :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć znów wszystkim :) trochę mnie nie było ale sprawy zdrowotne mnie zmusiły do zaprzestania na listopad wszelkich starań. W związku z moimi wynikami tarczycy a dokładnie TSH podwyższonym dostałam leki bez dokładniejszych badań na obniżenie, po 4 dniach czułam się fatalnie i wylądowałam w szpitalu z tachykardia serca - wynik- skutki ubocznie brania leku. Po 4 dniach powtórne badania w tym ft 4 i usg tarczycy itd wynik - wszystko w normie [emoji33] pytanie co się stało Pani endokrynolog stwierdziła ze musial być błąd laboratoryjny... super a ja dochodziłam do siebie po atakach tachykardi prawie 3 tygodnie...
No ale jestem tu znów w 20dniu cyklu dziś po staraniach termin niechcianej @ na 12 stycznia.

Gorąco gratuluje tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za starające się :)

Hej. Testujemy w tym samym terminie haha

Czesc moje slonca :* po moich kolejnych ciezkich przejsciach powoli do was wracam choc 2017 sie skonczyl. Poronilam w pazdzierniku, po 6 tyg krwawienia okazalo sie ze moja macica prawie wogole sie nie oczyscila (wybralam poronienie farmakologiczne) i niestety 6 grudnia mialam zabieg lyzeczkowania ktorego tak bardzo chcialam uniknac. Dzis mija rowne 4 tyg od tego koszmaru, czekam na pierwsza miesiaczke, 9 stycznia mam wizyte w klinice do ktorej zostalam skierowana bo to juz byly 3 poronienia jedno po drugim. Przy zabiegu pobrali tez probki do badan. Mam nadzieje ze wykonaja mi badania i niedlugo dolacze do was do staran :) jakbyscie sie przeniosly na starania 2018 to dajcoe znac!
Ahh gratulacje wszystkim zafasolkowanym, Daga zauwazylam ze poronilas :( bardzo mi przykro, kciuki za wszystlie staraczki i monia kochana witaj i ty, mialam nadzieje ze zastane cie juz brzuchatka ale widze czekasz na mnie zebysmy znow mogly isc rownymi cyklami :) :*

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Dobrze , ze juz jesteś!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry