reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja z centrum jestem:)

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ja zamysłow, wiec prawie po sąsiedzku :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie
Dziś byłam u gina 2 raz w tym miesiącu ( wcześniej by sprawdzić jak duże sa polipy już o tym pisałam nic nie było widać bo byłam przed @ ) A dziś mu mojemu ogromnemu zaskoczeniu zobaczyłam już bijące serduszko !! Jestem nadal w szoku bo nie spodziewałam się tego. Dostałam zwolnienie leki i skierowanie na badania bo...jestem po przejściach. A termin jeszcze na sierpień może trzasne w moje 31 urodziny ;)
Super! Dbaj o siebie i odpoczywaj:*

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Witajcie
Dziś byłam u gina 2 raz w tym miesiącu ( wcześniej by sprawdzić jak duże sa polipy już o tym pisałam nic nie było widać bo byłam przed @ ) A dziś mu mojemu ogromnemu zaskoczeniu zobaczyłam już bijące serduszko !! Jestem nadal w szoku bo nie spodziewałam się tego. Dostałam zwolnienie leki i skierowanie na badania bo...jestem po przejściach. A termin jeszcze na sierpień może trzasne w moje 31 urodziny ;)
Gratulacje!Ale super niespodzianka!

Cześć znów wszystkim :) trochę mnie nie było ale sprawy zdrowotne mnie zmusiły do zaprzestania na listopad wszelkich starań. W związku z moimi wynikami tarczycy a dokładnie TSH podwyższonym dostałam leki bez dokładniejszych badań na obniżenie, po 4 dniach czułam się fatalnie i wylądowałam w szpitalu z tachykardia serca - wynik- skutki ubocznie brania leku. Po 4 dniach powtórne badania w tym ft 4 i usg tarczycy itd wynik - wszystko w normie [emoji33] pytanie co się stało Pani endokrynolog stwierdziła ze musial być błąd laboratoryjny... super a ja dochodziłam do siebie po atakach tachykardi prawie 3 tygodnie...
No ale jestem tu znów w 20dniu cyklu dziś po staraniach termin niechcianej @ na 12 stycznia.

Gorąco gratuluje tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za starające się :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć znów wszystkim :) trochę mnie nie było ale sprawy zdrowotne mnie zmusiły do zaprzestania na listopad wszelkich starań. W związku z moimi wynikami tarczycy a dokładnie TSH podwyższonym dostałam leki bez dokładniejszych badań na obniżenie, po 4 dniach czułam się fatalnie i wylądowałam w szpitalu z tachykardia serca - wynik- skutki ubocznie brania leku. Po 4 dniach powtórne badania w tym ft 4 i usg tarczycy itd wynik - wszystko w normie [emoji33] pytanie co się stało Pani endokrynolog stwierdziła ze musial być błąd laboratoryjny... super a ja dochodziłam do siebie po atakach tachykardi prawie 3 tygodnie...
No ale jestem tu znów w 20dniu cyklu dziś po staraniach termin niechcianej @ na 12 stycznia.

Gorąco gratuluje tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za starające się :)

Hej. Testujemy w tym samym terminie haha

Czesc moje slonca :* po moich kolejnych ciezkich przejsciach powoli do was wracam choc 2017 sie skonczyl. Poronilam w pazdzierniku, po 6 tyg krwawienia okazalo sie ze moja macica prawie wogole sie nie oczyscila (wybralam poronienie farmakologiczne) i niestety 6 grudnia mialam zabieg lyzeczkowania ktorego tak bardzo chcialam uniknac. Dzis mija rowne 4 tyg od tego koszmaru, czekam na pierwsza miesiaczke, 9 stycznia mam wizyte w klinice do ktorej zostalam skierowana bo to juz byly 3 poronienia jedno po drugim. Przy zabiegu pobrali tez probki do badan. Mam nadzieje ze wykonaja mi badania i niedlugo dolacze do was do staran :) jakbyscie sie przeniosly na starania 2018 to dajcoe znac!
Ahh gratulacje wszystkim zafasolkowanym, Daga zauwazylam ze poronilas :( bardzo mi przykro, kciuki za wszystlie staraczki i monia kochana witaj i ty, mialam nadzieje ze zastane cie juz brzuchatka ale widze czekasz na mnie zebysmy znow mogly isc rownymi cyklami :) :*

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Dobrze , ze juz jesteś!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry