Dagaa11
Fanka BB :)
Ja zamysłow, wiec prawie po sąsiedzkuJa z centrum jestem
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zamysłow, wiec prawie po sąsiedzkuJa z centrum jestem
Super! Dbaj o siebie i odpoczywaj:*Witajcie
Dziś byłam u gina 2 raz w tym miesiącu ( wcześniej by sprawdzić jak duże sa polipy już o tym pisałam nic nie było widać bo byłam przed @ ) A dziś mu mojemu ogromnemu zaskoczeniu zobaczyłam już bijące serduszko !! Jestem nadal w szoku bo nie spodziewałam się tego. Dostałam zwolnienie leki i skierowanie na badania bo...jestem po przejściach. A termin jeszcze na sierpień może trzasne w moje 31 urodziny
To czemu ja myslalam ze ty z boguszowic...hm...Ja z centrum jestem
Gratulacje!Ale super niespodzianka!Witajcie
Dziś byłam u gina 2 raz w tym miesiącu ( wcześniej by sprawdzić jak duże sa polipy już o tym pisałam nic nie było widać bo byłam przed @ ) A dziś mu mojemu ogromnemu zaskoczeniu zobaczyłam już bijące serduszko !! Jestem nadal w szoku bo nie spodziewałam się tego. Dostałam zwolnienie leki i skierowanie na badania bo...jestem po przejściach. A termin jeszcze na sierpień może trzasne w moje 31 urodziny
Hej. Testujemy w tym samym terminie hahaCześć znów wszystkim trochę mnie nie było ale sprawy zdrowotne mnie zmusiły do zaprzestania na listopad wszelkich starań. W związku z moimi wynikami tarczycy a dokładnie TSH podwyższonym dostałam leki bez dokładniejszych badań na obniżenie, po 4 dniach czułam się fatalnie i wylądowałam w szpitalu z tachykardia serca - wynik- skutki ubocznie brania leku. Po 4 dniach powtórne badania w tym ft 4 i usg tarczycy itd wynik - wszystko w normie [emoji33] pytanie co się stało Pani endokrynolog stwierdziła ze musial być błąd laboratoryjny... super a ja dochodziłam do siebie po atakach tachykardi prawie 3 tygodnie...
No ale jestem tu znów w 20dniu cyklu dziś po staraniach termin niechcianej @ na 12 stycznia.
Gorąco gratuluje tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za starające się
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dobrze , ze juz jesteś!Cześć znów wszystkim trochę mnie nie było ale sprawy zdrowotne mnie zmusiły do zaprzestania na listopad wszelkich starań. W związku z moimi wynikami tarczycy a dokładnie TSH podwyższonym dostałam leki bez dokładniejszych badań na obniżenie, po 4 dniach czułam się fatalnie i wylądowałam w szpitalu z tachykardia serca - wynik- skutki ubocznie brania leku. Po 4 dniach powtórne badania w tym ft 4 i usg tarczycy itd wynik - wszystko w normie [emoji33] pytanie co się stało Pani endokrynolog stwierdziła ze musial być błąd laboratoryjny... super a ja dochodziłam do siebie po atakach tachykardi prawie 3 tygodnie...
No ale jestem tu znów w 20dniu cyklu dziś po staraniach termin niechcianej @ na 12 stycznia.
Gorąco gratuluje tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za starające się
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom