reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Synka z przedszkola odebralam,maz w pracy,obiadek zjedzony i teraz dajcie mi kopa bo musze zaczac prasowac z mam mega lecia...

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Kop na rozpęd. Teraz ja poproszę, bo obiad sam się nie zrobi. I tak już wymyśliłam taki, bym nie musiała iść na zakupy. :D

reklama
@Dagaa11 @AgaRS90 a ja widziałam, że z jednego miasta jesteście. Myślałam nawet, że się znacie i widujecie w aptece Dagi. Gdzieś kiedyś taki wpis był, który mi tak zasugerował. :) A tu taka niespodzianka. :)
@daga11 w której pracujesz aptece? Może się widujemy a nawet o tym nie wiemy [emoji23]
Jak nie chcesz to nie mów oczywiście
Ja najczęściej kupuje albo pod lwem albo Damian albo koło bazyliki

9ewnqqmzi7le71mi.png

Ja festiwal pizzy robiłam w domu w sylwestra i nowy rok. Piekarnik mam w końcu w domu i tak piekę co prostsze rzeczy na razie.

...marzenia mają wielką moc...
Ja mam coś zepsuty i ost pizze cała do kosza wywalilam:( Bo się nie upiekła potem mi górę przypalila a dół surowy

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry