reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny byłam dziś na usg jest zapadniety pecherzyk i plyn ginekooga stwierdził że owulacja mogła być wczoraj +/- kazał jeszcze dziś serduszkowac :-) dodam ze to 2 cykl z clo w tamtym cyklu byłam później było już cialko zolte ....kiedy mogła być owulacja mialyscie tak ze widać juz zapadniety pecherzyk i plyn? Dodam że robiłam tez testy owulacyjne i pozytywny był w czwartek czyli piątek lub sobota powinna być owu ale jak widać niekoniecznie. ...i jeszcze pytał czy miałam jakieś klucia itp i przypominam sobie ze w poniedziałeknie wołanie coś zakulo w lewym jajniku może faktycznie wtedy była owu ....

reklama
@Dagaa11 @AgaRS90 a ja widziałam, że z jednego miasta jesteście. Myślałam nawet, że się znacie i widujecie w aptece Dagi. Gdzieś kiedyś taki wpis był, który mi tak zasugerował. :) A tu taka niespodzianka. :)
Niestety nie, nie wiedzialam, ze Aga jest z Rybnika, ale za to wiem, ze @Kasienka3b jest :D
@daga11 w której pracujesz aptece? Może się widujemy a nawet o tym nie wiemy [emoji23]
Jak nie chcesz to nie mów oczywiście
Ja najczęściej kupuje albo pod lwem albo Damian albo koło bazyliki

9ewnqqmzi7le71mi.png
Kochana ja pracuje w Pszowie, wczesniej pracowalam w aptece w szpitalu, ale tam doscy krotko. A z jakiej dzielnicy jestes, jesli.oczywoscie chcesz ppwiedziec :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie. U mnie 4dc, wczoraj mialam ciezki dzien, pol dnia przeplakalam, drugie pol dnia przeleżałam. Ogolnie zlapalam wczoraj dola, bo sobie pomyslalam w ktorym juz bylabym tygodnii ciazy gdybym nie poronila.pozniej zaczelam.sobie wkrecac, ze nigdy mi sie nie uda itd... ah. Dzisiaj jest juz lepiej. Ogolnie nasz plan na najblizszy czas wyglada tak: w styczniu dzialamy. Jak sie nie uda, to w lutym przerwa ze wzgledu na zabieg Michała. Ja wtrdy porobie badania hormonalne. W marcu powrot do dzialan, jesli tez nie zaskoczy to w kwetniu nie dam zyc mojemu ginowi :)

Daga kochana pamiętaj łzy dużo pomagają wyladowujesz się w ten sposób wiem po sobie ze jak wpadam w dołek i rycze to potem musi być tylko lepiej !

Niestety nie, nie wiedzialam, ze Aga jest z Rybnika, ale za to wiem, ze @Kasienka3b jest :D

Kochana ja pracuje w Pszowie, wczesniej pracowalam w aptece w szpitalu, ale tam doscy krotko. A z jakiej dzielnicy jestes, jesli.oczywoscie chcesz ppwiedziec :D

z tego co dobrze pamietam to Aga z boguszowic jest:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Witajcie
Dziś byłam u gina 2 raz w tym miesiącu ( wcześniej by sprawdzić jak duże sa polipy już o tym pisałam nic nie było widać bo byłam przed @ ) A dziś mu mojemu ogromnemu zaskoczeniu zobaczyłam już bijące serduszko !! Jestem nadal w szoku bo nie spodziewałam się tego. Dostałam zwolnienie leki i skierowanie na badania bo...jestem po przejściach. A termin jeszcze na sierpień może trzasne w moje 31 urodziny ;)

Witajcie
Dziś byłam u gina 2 raz w tym miesiącu ( wcześniej by sprawdzić jak duże sa polipy już o tym pisałam nic nie było widać bo byłam przed @ ) A dziś mu mojemu ogromnemu zaskoczeniu zobaczyłam już bijące serduszko !! Jestem nadal w szoku bo nie spodziewałam się tego. Dostałam zwolnienie leki i skierowanie na badania bo...jestem po przejściach. A termin jeszcze na sierpień może trzasne w moje 31 urodziny ;)
Super [emoji7] ja mam nadzieję że jutro serduszko zobaczę [emoji7] jutro będzie 6t1d :)

ckai9jcgk10emd23.png

reklama
Do góry