reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja wzięłam się za sprzątanie, bo ostatnio nie szło mi to. Ogarniam chałupę trochę pojaśniała[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę po tabelce Jotki, że sporo testowania szykuje się na 27.11. :)
I sporo fluidów ode mnie i reszty zafasolkowanych dziewczyn :-) a to juz by byly sierpnioweczki chyba co nie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mam właśnie nadzieję, że to nie pozamaciczna. A lekarz to ten sam co prowadził moją pierwszą ciążę. Przyjmuje w prywatnej klinice, mają tam naprawdę dobry sprzęt. Może jest faktycznie jak piszecie, że poniżej 1000 bety nie widać pęcherzyka. Mam nadzieję, że za tydzień nie tylko będzie pęcherzyk ale też serduszko. Bardzo dziękuję Wam za odpowiedź :)

reklama
Do góry