Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A daj boże!!![emoji23][emoji23][emoji23]będą bliżnięta
Slodkie i noe czuc ani nawet nie widac że to z marchewką jest :-) ale strasznei duzo oleju się dodaje, przez co coasto moze nawet i tydzien stac. Oto przepis,znaleziony gdzies w czelusciach Internetu, zawsze z tego przepisu korzystam i zawsze mi wychodzi:A smakuje jak marchewka? Czy jak?
Jak z mloda chodzilam to wiosna 2007 byla mega gorąca i na początku czerwca jak rodzilam to byly prawie afrykanskie temperatury. Fajnie bo szybko na spacerki już wychodzilismy tylko zapalenie pierai plus wiecej niz 40 stopni goraczki w taki upal to nic milego hehe. Teraz termin mam na 20 lipca to troche dluzej pochodzę w lecie ale mam nadzieje ze lato nie bedzie zbytnio afrykanskie. W sierpniu juz moze być jak na spacerkach bedziemy calymi dniami śmigaćMi jakby się udało nawet w tym cyklu to na sierpień też fajnie Tylko z brzuszkiem chodzić w lipcu byłoby ciężko jeszcze jakby były takie upały jak ostatnio
Jak na moje oko to tak. Tak wiec kochajcie aię do upadlego :-)czy to oznacza ze owulacja sie zbliza?Zobacz załącznik 829253
Ja zaraz na drugi dzień po wyjściu ze szpitala. To był sierpień gorąco więc było pięknie.A właśnie, kiedy można wychodzić na pierwsze spacery? ewentualnie werandowanie? Mieszkam w domu jednorodzinnym i w lecie to całe dnie jak tylko mam taką możliwość spędzam na dworze.
Jak w lecie rodzisz i jeat cieplo to chyba nawet i po tygodniu. Ja z mloda jak w czerwcu rodzilam to bylo tak cieplutko ze po tygodniu krotkie rundki wokół parku robiliśmy na początku. Werandowanie przy takiej pogodzie bylo nieoplacalne :-)A właśnie, kiedy można wychodzić na pierwsze spacery? ewentualnie werandowanie? Mieszkam w domu jednorodzinnym i w lecie to całe dnie jak tylko mam taką możliwość spędzam na dworze.
Jeszcze tak ciemna kreska w 12dc mi nie wyszla.to mozliwe ze owulacja bedzie jutro.Jak na moje oko to tak. Tak wiec kochajcie aię do upadlego :-)