Kasienka3b
Fanka BB :)
Daj przepisA bez pieczenia to 3bit
Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj przepisA bez pieczenia to 3bit
Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie miec taka duszyczke. Bedziemy w podobnym terminie testowac a jak dlugie masz cykle?To ja 3dc wiec idziemy prawie tak samo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daj przepis bo czekolada to moj slaby punktJa polecam ciasto czekoladowe [emoji16]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli w takim razie moge go sprobowac kiedys upiec. Bo za sama marchewka nie przeoadam.Marchewkowe nie smakuje jak marchewka nawet nie czuć marchewki, za to jest super wilgotne Ja niestety nie mam jak teraz dać przepis, bo jestem w robocie.
Link do: Ciasto czekoladoweDaj przepis bo czekolada to moj slaby punkt
Mi jakby się udało nawet w tym cyklu to na sierpień też fajnie Tylko z brzuszkiem chodzić w lipcu byłoby ciężko jeszcze jakby były takie upały jak ostatnioNa lipcówkach calkiem fajna ekipa jest :-) a z naszych staraczek to chyba 5 dziewczyn łącznie ze mną. Albo i wiecej.
Fajnie wygląda Pewnie skorzystam bo mój M uzależniony od czekoladyLink do: Ciasto czekoladowe
Ja zawsze to piekę mój M się zachwyca [emoji16]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest bardzo wilgotne na drugi dzień. Ja piekę z podwójnej porcji na średniej brytfanceFajnie wygląda Pewnie skorzystam bo mój M uzależniony od czekolady