reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też w łóżku. Mloda wypuscilam rano jak po nią przyjechal i do wyra wrocilam. Mialam drzemac ale tak jakos mi sie odechcialo. Ale zaraz trza sie ogarnac i M zbudzic po nocce i do tesciow wybywamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie daj się teściowi! :)

reklama
A u mnie chyba będzie cykl w plecy. Mąż wyjeżdża w poniedziałek na dwa tygodnie wróci 17-18 listopad,niby kalendarzyk pokazuje owu na 18 ale znając moje "szczęście" będzie wcześniej,chociaż wiem że to tylko kalendarzyk i całkowicie nie można się nim kierować. Upewnię się już tym mikroskopem, jeśli będzie faktycznie pokazywał bo też różne opinie czytałam o nim :/
A może będziesz miala naprawdę szczescie i owu wyjdzie 19 :-) a jesli nawet by była 18 to jak mąż wróci 17 czy 18 to jeszcze zdążycie zadzialac. Daj potem znac czy ten mikroskop dziala :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A u mnie chyba będzie cykl w plecy. Mąż wyjeżdża w poniedziałek na dwa tygodnie wróci 17-18 listopad,niby kalendarzyk pokazuje owu na 18 ale znając moje "szczęście" będzie wcześniej,chociaż wiem że to tylko kalendarzyk i całkowicie nie można się nim kierować. Upewnię się już tym mikroskopem, jeśli będzie faktycznie pokazywał bo też różne opinie czytałam o nim :/

Zaciekawiłas mnie tym mikroskopem ale ja już takie cuda niewidy kupowałam, ze jeszcze jeden taki wynalazek a chyba mnie mężu z domu wyrzuci ;)

Z waszych komentarzy ewidentnie wynikało, ze nie lubicie Agi z jakiegoś powodu, koniec kropka takie jest moje zdanie. :) to nie było zwykle wyrażanie zdania :)

Wydaje mi sie, ze jezeli ktoś mam prawo wypowiadac swoje zdanie na każdy temat to ja mam takz samo prawo kogoś nie lubić. Z czystej kultury nie informując tego kogos o powodzie,a tym bardziej bezpośrednio lub na forum publicznym.

ONAONAONA ma racje, ze mnie poniosło wdajac sie w dyskusje, bo zwykła m ignorować takie posty i tematy.

Nie mam nic wiecej do dodania w temacie=)

@O'Hara i @Elodia Ja wam dam dziewczyny znać czy warto kupić, bo już też czytałam różne opinie u innych się sprawdza u innych nie, no ale dobra zamówiłam to i sprawdzę już sama czy wartko kupić ;) Ja bym się cieszyła jak by mi owulka wyszła 18 albo 19 :) Plus że w tych dniach będziemy za sobą stęsknieni itd :p :D

Dziewczyny... co myslicie , bo 5 dni przed terminem@ dostała doslowie plamienia ... praktycznie widzianego tylko na papierze... trwa to 3 dzień ... a do tego tak mnie boli lewy jajnik... wręcz ciągnie.... co myslicie o tym ?? :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@O'Hara i @Elodia Ja wam dam dziewczyny znać czy warto kupić, bo już też czytałam różne opinie u innych się sprawdza u innych nie, no ale dobra zamówiłam to i sprawdzę już sama czy wartko kupić ;) Ja bym się cieszyła jak by mi owulka wyszła 18 albo 19 :) Plus że w tych dniach będziemy za sobą stęsknieni itd :p :D

No to czekam na opinie i trzymam kciuki żeby twoja owu była lepiej później niż wcześniej ;)

@O'Hara i @Elodia Ja wam dam dziewczyny znać czy warto kupić, bo już też czytałam różne opinie u innych się sprawdza u innych nie, no ale dobra zamówiłam to i sprawdzę już sama czy wartko kupić ;) Ja bym się cieszyła jak by mi owulka wyszła 18 albo 19 :) Plus że w tych dniach będziemy za sobą stęsknieni itd [emoji14] :D
Stęsknieni to raz a żołnierzyko po tylu dniach gotowi do boju i pewnie sporo ich będzie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dziewczyny... co myslicie , bo 5 dni przed terminem@ dostała doslowie plamienia ... praktycznie widzianego tylko na papierze... trwa to 3 dzień ... a do tego tak mnie boli lewy jajnik... wręcz ciągnie.... co myslicie o tym ?? :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jedno mi na myśl przychodzi....zagnieżdżenie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry