reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powodzenia w nowym cyklu, oby to był dla Ciebie ostatni ;)

Moja aplikacja przesunęła mi przewidywany termin @ na 11.11. ze względu na wczorajszy pozytywny test owu.
To testuj z nami 12.11

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Powiem Wam , że chyba dobrze znalezc sobie jakiś temat zastepczy czekając na testowanie więc oto obiecuję sobie, że wracam do zdrowej diety tj. będę jeść pięć zbilansowanych posiłków dziennie, zero wysokoprzetworzonego syfu i powrót do regularnych ćwiczeń!!!! jeśli nawet ta cholerna @ przyjdzie to przynajmniej będę lepiej się czuć sama z sobą, będę lżejsza, mniej klapnieta a z drugiej strony lepiej przygotowana do przyszłej ciąży:) Tak więc taki plan wprowadzam od dzisiaj!!! Amen
Super pomysl, potwierdzam i sie do Ciebie przylaczam ;)

Witamy, moze chociaz malpisko Ciebie ominie ;)
Oby chociaż już dwa razy mnie mijała w roku 2016 w lutym ale niestety w kwietniu pusty pęcherzyk i 2017 luty też pusty pęcherzyk :(
Walczymy z mężem o drugie dzieciątko mamy syna 4 letniego z 15 lipca 2013.
Jakby się udało to bym się śmiała bo też z lipca by był :)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oby chociaż już dwa razy mnie mijała w roku 2016 w lutym ale niestety w kwietniu pusty pęcherzyk i 2017 luty też pusty pęcherzyk :(
Walczymy z mężem o drugie dzieciątko mamy syna 4 letniego z 15 lipca 2013.
Jakby się udało to bym się śmiała bo też z lipca by był :)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tez lipiec i sierpien ciaza biochemiczna niestety a teraz tez czuje ze wredota sie zbliza, ach zycie....

Do góry