Kasienka3b
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do grudnia... W liftmedzie!Obecnie chodze do Kopca w lift medzie w Rybniku ale jesli chodzi o gina w Kato to tylko Graniczka,pracuje w szpitalu bonifratow boguciece-katowice. A Ty do kogo?
Chodzilam do niego w 1 ciazyJa do grudnia... W liftmedzie!
Będzie dobrze, będzie dzidziuś:-) nie trać wiary w siebie.Asia ogromne gratki
Konwalijka napewno będzie ok. Za dwa tyg zobaczysz piękne serduszko.
Elodia to teraz czekamy na ciebie ty chyba teraz masz najbliżej termin @ ? Trzymam kciuki.
Ja też z tych pamietliwych. Chłop się przy mnie nauczył i też twardy potrafi być. Kiedyś zawsze pierwszy leciał. Ogólnie i tak szybki się godzimy.
Ostatnio mnie zaskoczył. Mówi mi , że sobie czytał o ciąży po tabletkach itd. Jak to wygląda itp. Mówi do mnie ze teraz nam się uda haha i nie da mi wyjść z łóżka. W szoku jestem chyba dopiero uwierzył że mogę mieć problemy. Bo wcześniej twierdził że rach ciach i będę w ciazy a tu taka niespodzianka.
Ogólnie powiem mam że mam doła. I to strasznego... liczyłam się z tym że może być ciężko ale jednak gdzieś tam była nadzieja ze pójdzie szybko jak z córką. A tu każdy miesiąc przynosi coraz większy ból. ... no to posmecilam....
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale 3 dni spóźnienia to możliwe że test nie wykrywa ciąży?Spokojnie....dopóki nie ma @ jest nadzieja
Ja byłam w szoku ostatnio w Lidlu jak mnie baba o dowód zapytała jak kupowałam piwo hahaAle mlodziutko wygladaszA dzieci slodziutkie. Syn bardzo podobny do Ciebie a cora chyba do meza co?
O to sasiadeczki bedziemy Ja mieszkam wlasnie w Rybniku a pochodze z Katowic.
3mam kciuki by ten cykl byl owocny!