ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Dobra dziewczyny uciekam spać spokojnej nocki życzę dobranoc!
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skad dokladnie? Kiedy dokladnie masz miec @?Ja jestem że Śląska
A mnie też jajnik jakoś ciągnie. Po owulacji jestem - A nigdy przedtem tak się nie czulam. Podczas owu dawał o sobie znać i 1 dnia okresu.
Nie mam porównania z innymi cyklami bo to nasz 1, w którym się staramy.
W niedzielę chyba zatestuje, jestem w 22cyklu. Powinnam jeszcze poczekać bo owu była 19dc ale chyba nie dam rady
To zrob jutro test i daj tu odrazu znac Co do wesela to jak bylam w 1ciazy to bylam na weselu w 4 czy 5 tyg nie wiedzac o tym i tancowalam jak szalona i niestety pilam.Nie mam kiedy teraz niestety . A w sobotę wesele i wolałabym jednak wiedzieć czy jestem w ciąży [emoji173]️[emoji173]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Oki z rana zrobię. Oby to był szczęśliwy cykl. Spokojnej nocy. Też zmykam spać [emoji42]To zrob jutro test i daj tu odrazu znac Co do wesela to jak bylam w 1ciazy to bylam na weselu w 4 czy 5 tyg nie wiedzac o tym i tancowalam jak szalona i niestety pilam.
A skad dokladnie? Kiedy dokladnie masz miec @?
ok, nie mogę się doczekaćHahaha tez tak mam. Jak mezowski przechodzi kolo mnie to zerka i zawsze twierdzi ze wylanczam cos.
To za niedlugo 100 lat bedziemy spiewac Ci:*
Księżniczka z Krzywej WieżyJa dokładnie wioskowa jestem mieszkam koło Ząbkowic śląskich miasto krzywej wierzy
Oj tam daj poszalec mezowi z piciem Napewno bedzie gotowy jak ujrzy zonke A buty oj troszke drogie...[emoji7] [emoji12] [emoji13]
Mój mąż zachlewa ;p dziś jego wujek ma urodziny a jutro mój mąż;p są w 3 w pokoju mąż , jego wujek i teściu ;p napisałam mu tylko że jak jutro nie będzie zdolny ma nawet do domu nie wracac.
Prezent urodzinowy sobie sprawił.
Kupił sobie buty do lasu! Tzn na strzelanki bo przecież się wkręcił mój mąż w strzelanie kulkami. za jedyne 379 zł bo " promocja była" zdecydowanie ma to po tatusiu.[emoji36] [emoji36] [emoji36] [emoji36]
Ale mlodziutko wygladaszA dzieci slodziutkie. Syn bardzo podobny do Ciebie a cora chyba do meza co?
Moje przedszkolaki:*